Velsmagende fejring af månedens svømmere i Tingbjerg

D. 10. oktober 2019.

Kategori: Svømning

Tirsdag, onsdag og torsdag i sidste uge blev månedens svømmere i Tingbjerg kåret. Kåringen af månedens svømmer i Tingbjerg startede i sidste sæson. I denne sæson er begivenheden rykket fra svømmehallen til Tingbjerg Bibliotek og Kulturhus, hvor forældre disker op med kage og der er tid til fælleshygge for holdene.

 

Da månedens svømmere i Tingbjerg i sidste uge blev kåret, foregik det, som noget nyt, med kage og hyggeligt samvær i Tingbjerg Bibliotek og Kulturhus i forlængelse af holdenes svømmetider. Forældrene medbragte lækre kager til svømmerne og stemningen var høj. Det var tydeligt, at forsøget på at skabe et fællesskab for svømmerne ud over træningen faldt i god jord, og forældrene var meget engagerede i forhold til både at medbringe kage til holdet og overvære kåringen af månedens svømmer. En mor havde i farten glemt alt om at tage kage med, men da hun blev opmærksom på det ved afleveringen af sin søn, skyndte hun sig hjem og bikse en lagkage sammen imens sønnen svømmede. Det er god stil og drengene på holdet var meget begejstredeJ

Månedens svømmere i Tingbjerg er svømmere, der har gjort sig bemærket ved særligt at bidrage til fællesskabet på holdet eller ved f.eks. at være en god svømmeven for de andre på holdet. Månedens svømmer kåres på alle 10 børne- og ungdomshold i Tingbjerg. Præmien til månedens svømmer er en DIF get2sport badehætte og et diplom.

Samarbejdet med Tingbjerg Bibliotek og Kulturhus, om at bruge deres lokaler til sociale aktiviteter som denne, er nyt, men vi er meget glade for muligheden og er i øjeblikket i dialog, om hvilke svømmerelaterede og sociale aktiviteter huset i fremtiden også vil kunne danne rammerne for. Beliggenheden er nemlig helt perfekt ift., at svømmehallen og Tingbjerg Bibliotek og Kulturhus er naboer, hvilket gør det nemt for svømmerne og deres familier at mødes om det sociale og blive en del af fællesskabet i Hovedstadens Svømmeklub. De fremmødte forældre var meget ivrige efter at tage billeder og forevige begivenheden. Nogle af billederne kan ses nedenfor.

 

Månedens svømmere i Tingbjerg