Vandpolocamp

D. 15. maj 2024.

Kategori: Svømning

Som noget helt nyt introducerer vi i år en AquaCamp med vandpolo. 

Vandpolo kan bedst beskrives som en kombination af håndbold og svømning. Der er fokus på samarbejde, fællesskab og sammenspil. Og selvfølgelig på svømning, det er det bedste fra de to sportsgrene sat sammen.

Dagen på vores vandpolocamp vil foregå som på en almindelig AquaCamp, den eneste forskel er, at på vores vandpolocamp bruger vi tiden i svømmehallen på at spille vandpolo og på svømmetræning. På vores vandpolocamp vil du blive undervist af vores dygtige vandpolotrænere.

Vandpolocampen er både for erfarne vandpolospillere og for helt nye spillere, der gerne vil prøve sporten.

Du kan læse mere om campen og tilmelde dig her.

Hvor: Damsøbadet. Sønderjyllands Alle 6, 2000 Frederiksberg.

Hvornår: Uge 28 (d.8.7.24 til 12.7.24) 

 

 

Hvad er en AquaCamp? 

AquaCamp er vores bud på en aktiv og sjov ferie for vandglade børn i alderen 7-14 år.

På AquaCamp er der programlagt en bred vifte af spændende aktiviteter både i vandet og uden for bassinet mandag til fredag fra kl. 9.00-15.00. På vores AquaCamp er børnene i vandet to gange om dagen i 30-60 min. 
Tiden i svømmehallen bliver brugt på målrettet svømmeundervisning, men der inddrages også andre alsidige vandaktiviteter som for eksempel boldspil eller udspring. Når tiden ikke bruges i svømmehallen, benytter vi ude- og indearealer til at lave boldspil, gamle lege og meget mere. Vi lover det ikke bliver kedeligt!

Vi tilbyder desuden gratis pasning fra 08:00-09:00 samt fra 15:00-16:00.

Du kan læse mere om vores camps, og se ledige pladser her.