Vandpolo DM

Skrevet af

Nina Chasin.

D. 11. november 2018.

Kategori: Vandpolo

I de to første weekender af november har HSK haft 40 af deres børne og ungdoms vandpolo spillere med til U11, U13 og U15 DM i vandpolo.

I de to første weekender af november har HSK haft 40 af deres børne - og ungdomsvandpolo spillere med til U11, U13 og U15 DM i vandpolo. 

 

 

For over halvdelen af spillerne var det deres første turnering og derfor nogle relative nye hold. Der blev budt på en masse kampe med meget forskellige resultater men alle havde det hyggeligt og gjorde deres bedste.

 

 

Dette var tydeligt til U11 og U15 kampene hvor der var langt til modstanderen og kampene var hårde, men alle HSK spillere holdt modet oppe og blev ved med at kæmpe. Det blev også til flere mål end forventet fra flere forskellige spillere. Vores hold består heldigvis af spillere der spiller i samme aldersgruppe næste år, så vi tager erfaringen med os og går hjem og træner og kommer stærkt tilbage næste år!

U13 holdet gav derimod alle hold kamp til stregen og gjorde det til HSKs bedste præstation nogensinde. En masse mål, en masse tætte kampe og med kun 1 mål til modstanderen tæt på sejr. I vandpolo er der 4 perioder i en kamp og U13 holdet havde flere perioder fordelt på deres kampe hvor de spillede uafgjort med modstanderen. U13 holdet mister lidt spillere som rykker en aldersgruppe op men har stadig gode chancer næste gang. Vi kæmper videre og øver alt hvad vi kan til næste turnering!

Ud over kampene blev det til nogle hyggelige sociale weekender med overnatning som helt bestemt har rystet alle bedre sammen.