Udsolgte AquaCamps kommet godt i gang

Skrevet af

Allan Nyhus.

D. 12. juli 2022.

Kategori: Svømning

I både de første og sidste uger af sommerferien, kan børn være med på en af vores fede AquaCamps. Det har så mange benyttet sig af, at sommerens Aqua Camps nu er helt fyldte.

Sommerens AquaCamps i Hovedstadens Svømmeklub er godt besøgt. Helt præcist 361 børn har indtil videre meldt sig til en vores AquaCamps og det betyder at alle udbudte pladser nu er udsolgt. Derudover står et mindre antal på venteliste. 

De første to uger af sommerferien har vi afholdt seks fyldte AquaCamps i Damsøbadet på Frederiksberg og de sidste fem AquaCamps starter i sommerferiens sidste uge og bliver afholdt primært på Frederiksberg og en i København. 

"Vi er rigtig glade for den store efterspørgsel efter vandaktiviteter i foreningslivet i sommerferien og håber at kunne tilbyde endnu flere pladser næste sommerferie så børn og familier ikke går forgæves." siger Allan Nyhus, formand for Hovedstadens Svømmeklub.  

Om AquaCamp

AquaCamp er vores bud på en aktiv og sjov ferie for vandglade børn i alderen 7-14 år. På AquaCamp er der programlagt en bred vifte af spændende aktiviteter både i vandet og uden for bassinet mandag til fredag fra kl. 9.00-15.00. På vores AquaCamp er børnene i vandet to gange om dagen i 30-60 min.

Tiden i svømmehallen bliver brugt på målrettet svømmeundervisning, men der inddrages også andre alsidige vandaktiviteter som for eksempel boldspil eller udspring. Når tiden ikke bruges i svømmehallen, benytter vi ude- og indearealer til at lave boldspil, gamle lege og meget mere. 

AquaCamp er støttet af Rema1000 og alle deltagere modtager en "svømmepose" med diverse svømmeudstyr og andet merchandise. Tak til Rema1000 for støtten til at aktivere børn.