U15 pokalturnering for HSK vandpolo

Skrevet af

Katrine Cohen.

D. 20. juni 2019.

Kategori: Vandpolo

HSK U15 hold fik en meget overraskende 4. plads! Da det ikke er en hemmelighed, at vi oftest kommer sidst, var alle ellevilde efter turneringen! 

HSK U15 hold fik en meget overraskende 4. plads! Da det ikke er en hemmelighed, at vi oftest kommer sidst, var alle ellevilde efter turneringen! 
Lørdag
U15 havde 3 kampe, de skulle igennem. Med første kamp klokken 10:30 og sidste kamp kl 18:45 var det en lang dag. Første kamp var mod et meget ungt Jyllingehold som gjorde, at alle HSK spillere kunne spille uden stort pres og derfor få godt gang i spillet og de værste nerver på plads. Flere spillere viste her stort initiativ, og det var ikke kun de samme der skød på mål som altid. Vi vandt 18-3, første sejr til vores U15 hold. 

Næste kamp mod KVIK gik dog ikke helt som forventet, da vi spillede næsten uafgjort, sidst vi mødte dem og denne gang tabte stort. KVIK havde en del U17 spillere på holdet og var derfor diskvalificeret fra start. 

Der var herefter en lang pause, som blev brugt udenfor i det gode vejr på fodboldbanen. Så længe der er en bold med, så er hele holdet til stede.

Sidste kamp var mod Tommerup. Holdet gav den max gas fra start af, men måtte se sig slået af det rutinerede hold fra Tommerup. Kampen endte med et nederlag 4-15.
Søndag
Semifinalen søndag mod Slagelse gik som forventet. Slagelse var det hold, der vandt hele turneringen, og vi kunne desværre ikke følge deres tempo med god boldbevægelse og hurtig svømning og taktisk tænkning.

Bronzekampen spillede vi mod FREM. Alle spillere kom i vandet, og der blev kæmpet godt. Desværre kan vi se, at rutine er det der vinder!
 
Vi er et hold hvor halvdelen har spillet noget tid, og den anden halvdel lige er startet i indeværende sæson. Derfor er rutinen, det vi kan se der mangler mest. Derefter kommer det taktiske. Men overordnet er U15 holdet blevet så meget bedre denne sæson, end de har været før. Det er så skønt at se, at holdet har det så godt socialt. Vi ser fremad til efterårssæsonen, hvor vi håber at alle vender tilbage med fornyet kampgejst.