Skrevet af

Katrine Cohen.

D. 20. juni 2019.

Kategori: Vandpolo

U13 formåede at opnå en 5 plads ved turneringen, som er hele 3. pladser bedre end for bare et halvt år siden.

U13 formåede at opnå en 5 plads ved turneringen, som er hele 3. pladser bedre end for bare et halvt år siden. Turneringen er et klart billede af, at HSK virkelig har forbedret sig i løbet af sæsonen.
Lørdag
U13’erne spillede deres første kamp mod turneringsvinder fra Slagelse. En svær kamp at starte med, men det lykkes at holde ambitionerne og modet oppe.

Næste kamp med Lystrup var en større succes. Med fænomenal opdækning af holdets store og dygtige spillere, formåede HSK at lukke holdets angreb mere eller mindre ned. Kampen endte 8-4 til HSK.

Sidste kamp lørdag var endnu en gang en af de svære, hvor et af Fyns stærke hold FREM formåede at lukke HSK’s angreb ned og udførte nogle hurtige kontra.
Søndag
Efter en god nats søvn var U13’erne klar til at spille placeringskampe. Første kamp var mod VNF (Vandpolo Nykøbing Falster). Efter en hård første periode med stillingen 1-1 stak HSK af med sejreren. I denne kamp scorede næsten hele holdet et mål. Alligevel stak Julius, kampens spiller ud, idet han læste målmanden og formåede dermed at snuppe bolden og lave hele 5 kontramål. Kampen endte 13-1.

Sidste kamp var mod KVIK, som er det hold HSK er mest lige med, og det har længe været målet at få en sejr over dette hold. Endnu engang havde HSK en svær første periode, men som kampen skred frem, fik HSK styr på KVIK’s forsvar, og HSK fik dermed deres første officielle sejr over KVIK og placerede sig dermed på 5 pladsen.