Tre svømmere fra Hovedstadens Svømmeklub klar til EM på hjemmebane

D. 12. november 2017.

Kategori: Elitesvømning

Efter fire dages DM på kortbane i Greve Svømmehal er hele tre hovedstadssvømmere klar til EM og én svømmer udtaget til Nordiske Juniormesterskaber. Maria Grandt er udtaget i 200 m IM. Óli Mortensen er udtaget i de lange crawlløb. Alvi Hjelm er udtaget i 400 m IM. Johanne Hingebjerg er udtaget til Nordiske Junior Mesterskaber i 100 m fri. Óli og Alvi repræsenterer begge Færøerne og Maria og Johanne repræsenterer Danmark.

 

De fire stævnedage gav på toppen fire guldmedaljer, en sølvmedalje og 18 A-finaler. Medaljerne bliver vundet af Óli Mortensen, to guld i 400 og 800 m fri og sølv i 1500 m fri, Maria Grandt, guld i 200 m IM og Josefine Strand Nielsen, guld i 1500 m fri.

Cheftræner Olaf Wildeboer har flere kommentarer til de fire intense dage i svømmehallen i Greve. Olaf siger: - Først og fremmest er vi lykkedes super godt med at få toppet og skabt gode resultater med vores topsvømmere. De svømmer alle en masse bedste tider og stærke præstationer i den hårde konkurrence. Det er jeg meget tilfreds med, at vi er lykkedes med, og jeg er stolt over, at vi kan sende hele fire svømmere afsted til internationale mesterskaber i december.

Olaf siger yderligere: Derudover er jeg tilfreds med, at holdet samlet set svømmer mange A- og B-finaler hjem. Det er en rigtig god holdpræstation. Herimellem er der flere gode præstationer. Specielt vil jeg fremhæve Giano Grillo, som efter en meget lang skadesperiode, nu endelig ser ud til at være tilbage og har svømmet bedste tider ved DM.

Se alle HSK-resultater på www.livetiming.dk og se et hav af fotos og stemningsindtryk i fotoalbum på www.facebook.com/hovedstadens.