Oplagt julegaveide: Tilmelding til AquaCamp i vinterferien åbner d. 1.december

D. 28. november 2022.

Kategori: Svømning

Torsdag den 1. december kl. 10 åbnes for tilmelding til AquaCamp i vinterferien. Læs mere om AquaCamp i her. 

På torsdag den 1. december kl. 10 åbner vi for tilmelding en til AquaCamp i vinterferien (uge 7). Tilmeldingen foregår via vores hjemmeside og kræver ikke forudgående medlemskab, man skal blot oprette en profil på hsk.dk i barnets navn og derefter tilmelde sig.
AquaCamp er Hovedstadens Svømmeklubs traditionsrige bud på en sjov, aktiv og lærerig vinterferie. Børnene bruger tiden i og omkring svømmehallen sammen med en masse andre svømmeglade kammerater.
AquaCamp i vinterferien henvender sig til børn fra 7-12 år. Vi har programlagt alle mulige spændende aktiviteter både i vandet og uden for bassinet mandag til fredag fra kl. 9.00-15.00.

På vores AquaCamp er børnene i vandet to gange om dagen i 30-60 minutter. Tiden i svømmehallen bliver brugt på målrettet svømmeundervisning, men der inddrages også andre alsidige vandaktiviteter som for eksempel boldspil eller udspring. Når tiden ikke bruges i svømmehallen, benytter vi lokaler, idrætsfaciliteter i- og omkring Svømmehallen til boldspil, gamle lege og meget mere. Vi lover det ikke bliver kedeligt!
I Hovedstadens Svømmeklub har vi i mange år afholdt AquaCamps i hhv. vinter, sommer- og efterårsferien. Alene i 2022 har omkring 500 børn været på AquaCamp i mindst en af ferierne. Vi oplever at mange af deltagerne på AquaCamp vender tilbage år efter år og knytter venskaber på tværs af alder, bagrund og svømmehold.
I vinterferien afholder vi AquaCamp Hillerødgade bad- og hal og Damsø badet.