Tilmeld dig vores Multicamp i uge 7

D. 4. januar 2019.

Kategori: Svømning

I uge 7 afvikler vi en Multicamp med gymnastik og svømning for vores medlemmer i alderen 10-18 år. Læs mere og find vej til tilmeldingen her.  

I hovedstadens svømmeklub bestræber os på at tilbyde svømmeundervisning hele året rundt, og I den forbindelse har vi fået mulighed for at oprette en Multicamp i uge 7 for vores Tweens og teens svømmere dvs. svømmere ældre end 10 år.


Vores multicamp afholdes i samarbejde med Hermes Gymnastikforening og børnene får dermed mulighed for at få en uge med undervisning i to idrætsgrene - nemlig både svømning og gymnastik.
Gymnastikdelen vil foregå i Hermes gymnastiks nye faciliteter i Flintholm svømmehal, mens svømmedelen vil foregå i Damsøbadet på Sønderjyllands alle 4, 2000 Frederiksberg. Tiden uden for svømmehallen og gymnastiksalen vil foregå i og omkring vores klublokaler i Flintholm svømmehal med postløb, boldspil, og meget mere. Vi lover det ikke bliver kedeligt!


Praktisk information:

  • Dato: Mandag til fredag i uge 7 (d. 11-15 februar 2019)
  • Tid: kl. 9.00-15.00
  • Sted: Flintholm svømmehal, Bernhard Bangs Alle 41A, 3 sal.
  • Pris: 1450 kr.

Der vil være mulighed for gratis at tilvælge pasningsordning fra kl. 8.00-9.00 og kl 15.00-16.00.
Tilmelding til AquaCamps forudsætter ikke medlemsskab af Hovedstadens Svømmeklub - du skal blot oprette en profil på HSK.dk i barnets navn.

Krav for deltagelse:

For at deltage i campen skal deltageren være fyldt 10 år eller ældre og kunne svømme på dybt vand uden hjælpemidler dvs. uden vinger, bælte, plade eller lignende.

Tilmelding:

Tilmeld dig campen her.

Tilmelding er åben og vi har 24 pladser.

Vi glæder os til at se jer til en super sjov Multicamp i uge 7.