Til intern turnering med AquaWin

D. 26. januar 2019.

Kategori: Svømning

D. 26 januar deltog 80 AquaWinsvømmere i 2. interne stævne af vores AquaWin-turnering. Læs mere om turneringen og se billeder fra dagen her.

Det hele løb af stablen i damsøbadet, hvor der blev der svømmet individuelle løb, teknikløb og sjove holdkapper! Til AquaWin turneringen dystede de tre AquaWin 9+ mod hinanden og de fire AquaWin 12+ og 14+ hold mod hinanden i en holdkonkurrence, hvor der blev lagt vægt på flot teknik og holdånd.

Ved teknikløbene blev der givet point, for hvor god man var til springet dråben og crawlvendinger og stævnet sluttede af med anderledes holdkapper!

Der blev svømmet stærkt og humøret var i top, da der blev skreget og hujet for hallens hold. Traditionen tro sluttede HSK stævnet med et samlet kampråb, hvor omkring 80 svømmere og trænere fik damsøbadet til at runge.

Tredje og sidste del af turneringen afholdes lørdag d. 16 marts til det store AquaWin mesterskab. Vi glæder os meget til at se jer alle sammen.

Tak for et godt stævne.

Nedenfor kan I se billeder fra dagen.

 

Trænerne giver svømmerne besked om dagens aktiviteter

 

Så er stævnet i gang

Teknikløbet: Dråben - Der er god støtte fra holdkammeraterne!

Der dystes i holdkappen "Oslobåden" hvor én svømmer sidder på den store plade, mens resten af holdet transportere pladen fra kant til kant.