Vi søger en ny kollega: Talentudvikler til Talent 2 [yngste årgangssvømmere]

Skrevet af

Lars Sørensen.

D. 1. september 2017.

Kategori: Elitesvømning

[Fuldtidsstilling] Vi har landets stærkeste talentudviklingsmiljø. Vi har et stærkt fagligt trænermiljø med seks fuldtidstrænere i hverdagen. Vi mangler nu landets stærkeste trænertalent til vores trænerteam. Kan du se dig selv blive en del af ”team hovedstaden”, så læs videre og kontakt os hurtigt.

I klubben lægger vi vægt på, at vi alle skal vise engagement og brænde for svømmesporten. Gør du det? Kan det høres og ses? Interesserer du dig for din egen udvikling og uddannelse inden for konkurrencesvømning? Så er du måske, den vi søger.

Jobindholdet i overskrifter er:

 • Inden for rammerne af klubbens udviklingsplan at videreudvikle et bredt funderet Talent 2-hold, hvor målet er, at vi skal fastholde at være landets suverænt bedste årgangsklub. Bredt funderet betyder hos os, at vi skal have mange svømmere på højt teknisk niveau, som alle skal kunne begå sig i medleyløb, forskellige discipliner og distancer.
 • Varetagelse af træneransvaret for den daglige træning, planlægning og udvikling af klubbens Talent 2 hold, som træner i et adskilt pige- og drengehold.
 • Sportslig ledelse og koordination med trænerteam på Talent 2 drenge- og pigeholdene
 • Medansvarlig for løbende udvikling, opdatering og bench mark af klubbens langsigtede udviklingsplan
 • Medansvarlig for opsætning af struktureret opsamling af klubbens testresultater
 • Talentudvikling via holdbesøg og faglig sparring på Talent 3 hold
 • Svømmerne på holdet er i denne sæson årgang piger årgang 2006/2007 og drenge årgang 2005/2006 og de træner henholdsvis 6 og 7 gange pr. uge.

Vi forestiller os, at du som minimum besidder flere af følgende kompetencer:

 • Uddannelse på minimum trænerniveau 3 (diplomtræner eller lignende) - eller indstillet på at påbegynde uddannelsen inden for 1-2 år.
 • Flere års erfaring fra lignende fuldtidstrænerjob.
 • Faglig interesse i at følge med i den seneste nationale og internationale svømmeudvikling.
 • Gode færdigheder i Excel.
 • Kan dokumentere dine resultater.

 

Hovedstadens Svømmeklub tilbyder løn der modsvarer jobbets indhold og dine kvalifikationer.  Lønpakken indeholder bl.a. attraktiv pensionsordning, sundhedsforsikring, telefonordning og firmabetalt computer.
Derudover får du helt gratis og skattefrit en masse fantastiske kollegaer og Frederiksbergs bedste udsigt fra klubbens nye klublokaler i Flintholm Svømmehal J

 

Har du lyst til at blive en del af udviklingen i Hovedstadens Svømmeklub? Så send din ansøgning og CV til Lars Sørensen på lars@hsk.dk, og ring gerne på tlf. 3114 6178, hvis du har spørgsmål og ønsker at se jobbeskrivelsen. 

 

Du kan også kontakte cheftræner, Olaf Wildeboer, på tlf. 3157 6315 eller på olaf@hsk.dk, hvis du har spørgsmål til jobbet.

 

Jobannoncen i pdf format.

 

Vi modtager gerne din ansøgning eller henvendelse hurtigt, men vi venter gerne på den rette kandidat, så du kan forlade dit job i god ro og orden.

 

Du kan læse mere om os på www.hsk.dk og www.facebook.com/hovedstadens