Sydbank og Hovedstadens Svømmeklub indgår sponsorsamarbejde

D. 4. januar 2024.

Kategori: Elitesvømning

Sydbank og Hovedstadens Svømmeklub har indgået et historisk stærkt sponsorsamarbejde for 2024. 

Sydbank og Hovedstadens Svømmeklub har for 2024 indgået et sponsorsamarbejde, der skal styrke klubbens ambitiøse udviklingsarbejde. Sponsorarbejdet er dermed med til at styrke hele klubben, men er særligt målrettet klubbens elite- og konkurrencearbejde.

Samarbejdet giver bl.a. Sydbank mulighed for at få bred eksponering og synlighed overfor klubbens mere end 10.000 medlemmer fordelt over hele hovedstadsområdet.

Filialchef Kristian Rasmussen fra Sydbank siger om samarbejdet: Vi er glade for at indgå et sponsorsamarbejde med Hovedstadens Svømmeklub, og vi ser frem til at støtte klubbens udvikling og succes i de kommende år. Hos Sydbank er vi drevet af vores kerneværdier om at skabe værdi for vores kunder og samfundet som helhed, og vi mener, at dette samarbejde er en god mulighed for at styrke vores engagement i lokalsamfundet og samtidig støtte en vigtig institution som Hovedstadens Svømmeklub.

Klubdirektør Lars Sørensen fra Hovedstadens Svømmeklub udtaler om samarbejdet med Sydbank: - Forløbet op til indgåelse af sponsoraftalen med Sydbank har vist, at Hovedstadens Svømmeklub og Sydbank har et stærkt værdimæssigt fællesskab.

Lars Sørensen siger videre: - Jeg er helt overbevist om, at både Sydbank og Hovedstadens Svømmeklub kommer styrkede ud af samarbejdet. Helt konkret giver samarbejdet bedre og flere konkurrence- og træningsmuligheder for klubbens elite- og konkurrencesvømmere.