Svømmeundervisningen i Hovedstadens Svømmeklub starter 1. september

D. 26. august 2018.

Kategori: Svømning

Fra lørdag den 1. september 2018 starter vi undervisning i Svømmeskolen. Vi har samlet nogle vigtige informationer, som også er sendt til alle medlemmer pr. mail. 

Vi glæder os meget til at se jer i svømmehallerne.

 

Inden du møder op til undervisning første gang

Inden du møder op til svømmeundervisningen den første gang, skal du læse om gældende forhold i den svømmehal, du skal modtage undervisning i. F.eks. skal du have styr på adgangsforhold, da der nogle steder skal bruges adgangskort eller fremvises tilmelding. Du finder specifikke informationer om alle de svømmehaller vi underviser i her . I flere af svømmehallerne, har vi tilføjet virtuelle tours af svømmehallerne. I løbet af efteråret kommer de fleste svømmehaller på. 

Vi anbefaler også, at du læser velkomstinformationer om børnehold her. Skal du svømme på et voksenhold, så læs velkomstinformationerne her

På din profil, på www.hsk.dk, kan du se hvor og hvornår din første svømmegang finder steder, og dine faste svømmetider.

Adgangskort

I sidste uge sendte vi en særskilt mail med information om de adgangskort, som nogle af svømmehallerne kræver. Husk at få læst den mail og betalt depositum. Vi har også samlet informationen her

Vi er ekstra synlige i opstartsugen

Vi vil være ekstra synlige i svømmehallerne i opstartsugen. Det betyder, at en række områdeansvarlige, trænere, medarbejdere fra klubbens administration og frivillige udvalgsmedlemmer vil være at finde i de fleste svømmehaller. Vi vil gøres vores bedste for, at I får en god opstart.

Kan du ikke finde en person i en klubtrøje i din hal, og har du et spørgsmål, så kontakt din træner eller os i administrationen på nedenstående kontaktinfo. 

Lidt gode opstartsråd fra os til dig

Sådan er det at gå til svømning

Når du går til svømning, er der nogle regler, som skal overholdes af sikkerhedsmæssige- og hygiejniske årsager. Reglerne er fastsat af Københavns og Frederiksberg Kommune. Kommunerne står for driften af de svømmehaller, hvor vi underviser.

  • Du skal altid vaske dig grundigt – og uden badetøj, inden du kommer ind i svømmehallen.
  • Du må ikke gå i vandet, før du er blevet afkrydset hos træneren og har fået OK.
  • Fotografering er ikke tilladt i hverken omklædningsrum eller svømmehaller. Det betyder at ingen medlemmer/ledsagere må benytte hverken smartphone, almindelig mobiltelefon eller tablet med kamera på disse områder, uanset om man spiller spil, ringer eller er på internettet

Desuden har vi følgende anbefalinger til en god svømmeoplevelse:

  • Medbring et par svømmebriller og benyt egnet svømmetøj til svømmeundervisningen. Bikini og løse shorts er ikke egnet svømmetøj – det skal helst være badedragt og tætsiddende badebukser.
  • Til langhårede anbefaler vi hårelastik, opsat hår eller badehætte.

 

Omrokeringer på holdniveauerne

For, at du skal få den bedst mulige undervisning, har klubben løbende fokus på at få vores medlemmer placeret på et passende niveau. Dette for, at du bliver udfordret og udvikler dine svømmefærdigheder. Omrokeringer vil udelukkende blive håndteret fra administrationen på baggrund af anbefalinger af træneren. Omrokeringer kan ske løbende. Føler du dig ikke helt tilpas på holdet, så tal gerne med din træner, som kan anbefale dig et passende hold og kontakt os i administration.

Forældredage

Forældre der ledsager deres børn er velkomne i svømmehallen de første tre uger af sæsonen. Den fjerde undervisningsgang beder vi forældre om at forlade svømmehallen og vente i forhallen. Forældre må naturligvis gerne følge sit barn ind til svømmetræneren hver gang, men vi beder forældre vente uden for svømmehallen mens der undervises. 

Foruden de tre første uger har vi udvalgt seks uger, hvor vi gerne vil byde forældre inden for i svømmehallerne for at se, hvor gode børnene er blevet. Forældreugerne har vi placeret i ugerne efter skoleferierne. Altså i følgende uger uge 36, uge 37, uge 38, uge 43, uge 1, uge 8, uge 17 og uge 22.

Medlemssystem og din profil – vi benytter os af dine kontaktinformationer, både mail og mobilnummer 

Medlemmer er selv ansvarlige for, at Hovedstadens Svømmeklub altid har de opdaterede kontaktdetaljer på profilen på www.hsk.dk. Al vores information udsendes pr. mail, derfor er det vigtigt, at det er den rigtige mailadresse, der er registreret. I tilfælde af akutte aflysninger benytter vi os også af sms, så du skal også have et mobilnummer registreret på profilen.

For at holde dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev på www.hsk.dk og følg Hovedstadens Svømmeklub på Facebook www.facebook.com/hovedstadens

 

Flere spørgsmål?

Tjek vores ofte stillede spørgsmål

…eller kontakt os på: Bernhard Bangs Alle 41, 4., 2000 Frederiksberg – telefon 3871 0940 – [email protected]

Direkte kontakt:

         Trine Svensson, Medlemskoordinator [email protected]
         Jonas Enevoldsen, Svømmeskolechef [email protected] 
         Mia Grieger, Svømmeskolesupervisor [email protected]

Administrationens telefontider: mandag kl. 13.00 – 17.00, tirsdag, onsdag og torsdag kl. 09.30 – 12.30.

 

Vi glæder os til at se dig i svømmehallen.

PS. Mangler du en badehætte, klubtrøje, træningsdragt eller shorts, tjek da vores webshop på: hsk.sportyfied.com, her er masser af forskelligt klubtøj. 

Badetøj kan købes til særlige klubpriser med 20 % rabat hos Svømmespecialisten på www.swimshop.dk. Du kan som medlem indhente rabatkode ved at skrive til [email protected]