Svømmeundervisning og træning går på pause, foreløbigt frem til og med 17. januar

Skrevet af

Lars Sørensen.

D. 31. december 2020.

Kategori: Foreningen

Som følge af forlængelsen af de restriktioner, som myndighederne meldte ud i december, er vi stadig nedlukkede. Restriktionerne siger bl.a., at al indendørs idræt skal lukke ned og gælder indtil videre frem til og med 17. januar. 

Vi skriver besked til alle medlemmer i løbet af uge 1 

Pause på alle svømmehold fra og med onsdag 9. december
Fra og med onsdag 9. december, er al svømmeundervisning og træning sat på pause. Sidste svømmedag er således tirsdag 8. december. Tirsdag den 8. december følger vi de retningslinjer, som vi meldte ud i sidste uge. Pausen kommer i forlængelse af nye restriktioner, som myndighederne meldte ud tidligere på dagen. Restriktionerne siger bl.a., at al indendørs idræt skal lukke ned.
Vi følger naturligvis myndighedernes krav og sætter fra og med onsdag 9. december al svømmeundervisning og træning på pause. Sidste svømmedag er således tirsdag 8. december. Tirsdag den 8. december følger vi de retningslinjer, som vi meldte ud i sidste uge.

Vi forventer at kunne genoptage undervisning og træning mandag 18. januar
Hvis myndighederne tillader det, vil vi mandag 18. januar åbne for vores svømmehold igen. Her har vi allerede udarbejdet planer opdelt pr. svømmehal, som muliggør, at vi kan undervise alle svømmehold i grupper af maksimalt ti personer. 

Vi skriver mere informatio til medlemmerne i løbet af uge 1. 

Få undtagelser
Der er få undtagelser til ovenstående. Bl.a. har vi et elitehold, hvor de fleste svømmere er kategoriserede som ”professionelle”. De kan fortsat træne under særlige vilkår. Derudover vil der være få specialhold, som vil modtage tilbud om onlinetræning. Holdenes trænere vil informere nærmere herom.

Tak
Vi håber på medlemmernes forståelse og velvillighed for, at vi alle befinder os i en svær situation. Vi vil samtidig benytte lejligheden til at sige tak til alle medlemmer, trænere og frivillige, der på bedste vis har overholdt alle retningslinjer og medvirket til at tage ansvar og dermed hjulpet os igennem et svært efterår.

Vi glæder os meget til at se alle vores medlemmer senere i januar. 

Pas godt på hinanden.