Svømmeundervisning går på pause fra og med søndag 19. december til og med 4. januar

Skrevet af

Lars Sørensen.

D. 18. december 2021.

Kategori: Foreningen

Fra og med søndag 19. december, er al svømmeundervisning og træning for børn og voksne i klubbens svømmeskole sat på pause.

Pause på alle svømmehold fra og med søndag 19. december
Fra og med søndag 19. december, er al svømmeundervisning i klubbens svømmeskole sat på pause. Årsagen til, at vi sætter svømningen på pause, er myndighedernes anbefalinger om at reducere coronasmitte i samfundet. Kulturministeriet og Danmarks Idrætsforbund har præciseret, hvordan idrætsforeninger skal forholde sig. Præciseringen siger:

”…at idrætsforeninger anbefales at aflyse deres indendørs idrætsaktiviteter indtil den 5. januar, hvor børnene forventes tilbage i skole.”

Vi genoptager svømmeundervisningen onsdag 5. januar. Forældreuge er aflyst.
Vores undervisning var planlagt til at starte mandag 3. januar. Men eftersom anbefalingen fra Kulturministeriet og Danmarks Idrætsforbund siger, at vi først bør starte onsdag 5. januar, følger vi den anbefaling. 

Den første uge efter juleferien er normalt en forældreuge, hvor forældrene må overvære svømmeundervisningen. Forældreugen er udsat indtil coronasituationen tillader det. 

Undtagelser 
Eliteidrætten må fortsat træne. Det betyder, at der vil være få vandpolo- og svømmehold i klubben, som fortsat må træne i denne nedlukningsperiode. De hold modtager særskilt information. 

 

Vi håber på jeres forståelse og velvillighed for, at vi alle atter befinder os i en svær samfundssituation, som vi i klubben gør vores bedste for at bidrage til bedring af.  

Vi vil samtidig benytte lejligheden til at sige tak til alle medlemmer, trænere og frivillige, der på bedste vis har hjulpet os igennem et godt 2. halvår af 2021. Vi har stort set været i stand til at træne og undervise vores medlemmer som før coronaperioden. 

Rigtig god jul, godt nytår og pas godt på hinanden.