Seje mødre i Tingbjerg trækker i Frivillig T-shirts til mærkesvømning

D. 18. december 2019.

Kategori: Svømning

Tirsdag, onsdag og torsdag i uge 51 står den på mærkesvømning og juleafslutning på vores svømmehold i Tingbjerg. Alle børnehold afslutter med hyggeligt holdsamvær, flotte diplomer og lækre snacks i Tingbjerg Bibliotek og Kulturhus.

Stemningen er fuld af forventning, da tirsdagens pigehold kommer ud fra omklædningsrummet med vådt hår og røde kinder. De har lige været til mærkesvømning inde i svømmehallen og kæmpet for at få et diplom og et mærke for deres indsats til mærkesvømningen. Nogle af pigerne har lavet forskellige øvelser i vandet, andre har svømmet baner på livet løs. 

Mens de har været i omklædningsrummene er deres mødre trukket i HSKs nye Frivillig T-shirts og er blevet bænket ved de fire diplomborde, der er sat op i Tingbjerg Bibliotek og Kulturhus. De er i fuld gang med at notere navne, øvelser og antal tilbagelagte meter på diplomerne fra de sedler, som trænerne har været ude og aflevere inden næste hold skulle igang i svømmehallen. Da alle diplomer er klar inviteres pigerne op til diplombordene og får udleveret diplom, mærke og en fin HSK vimpel. Både mødre og piger er stolte over indsatsen og pigerne vifter gladeligt med diplomerne, da der tages fællesbillede. Flere af de piger, der har svømmet mange baner og blandt andet får 500, 900, 1500 og 2000 m. mærker, er enige om, at det er ret vildt, at de kan se på diplomet, at der også findes et 25.000 m. mærke. Så der er lidt at stile efter :) Efter overrækkelsen deles der ud af alle de lækre snacks, som pigernes forældre har medbragt i dagens anledning - og der er rigeligt at tage af.

Mærkesvømningen er en del af årshjulet i HSK og i Tingbjerg er det planlagt som en del af afslutningen op til jul, så der er et hyggeligt event at samles om og en mulighed for at holdet mødes inden en lang juleferie. Derudover bruges eventet til at hjælpe børnenes forældre med gentilmelding til holdene efter jul, da alle hold i Tingbjerg slutter i denne uge. Heldigvis havde mange allerede tilmeldt sig og der er derfor god tid til hygge og snak. 

En stor tak til de frivillige, der styrede diplombordene og til alle de forældre, der havde medbragt lækre snacks. Vi glæder os til at se jer igen efter nytår!