Nyhedsbrev fra konkurrencetrænerne om samarbejdet med Vindermentalitet

D. 2. januar 2017.

Kategori: Elitesvømning

Nyhedsbrevet, som blev sendt ud kort før jul, er fra konkurrencetrænerne og har denne gang fokus på omtale af et spændende samarbejde med Vindermentalitet. Projektet har været igang i ca. 1,5 år nu. 

 

Nyhedsbrevet kan læses her.

 

 

Følgebrevet til nyhedsbrevet:

Kære konkurrencesvømmere og forældre,

Først og fremmest tak for et fantastisk 2016. Det har været et ret vildt år for klubben. Masser af flotte sportslige resultater på alle niveauer. Årgangssvømmerne, der nu flere gange har vist, at de er blandt landets bedste og junior- og seniorsvømmerne, der i den forgangne weekend leverede en stærk entre i Svømmeligaen og placerede klubben som landets femtebedste klub. 

Vi er med andre ord virkelig godt i gang med at høste frugterne af det langsigtede arbejde, som klubben igangsatte for lidt over fire år siden. Vi ved, at det er hårdt arbejde i hverdagen for svømmere og familier, men vi høster resultaterne af den indsats og det bliver endnu bedre i årene fremover. 

Jeg lovede på nogle af forældremøderne, at vi ville igangsætte et ”forældrespor”, hvor vi både ville give jer mere viden om konkurrencesport og gå mere i dialog med jer. Jeg formåede ikke, at få det projekt sat i gang i efteråret, men vi starter i februar. Aftaler er indgået med Vindermentalitet, som I kan læse mere om i nyhedsbrevet, og med en ny diætist, Christina Nielsen fra Bevidste Valg. Det betyder, at vi 2-3 gange pr. sæson vil invitere til forældreaftener, hvor vi som de to første temaer kommer til at sætte fokus på forældrerollen til konkurrencebørn og på kost og ernæring. 

Vi har også opdateret en del af hjemmesiden med en oversigt over de eksperter, som vi i en længere periode har arbejdet på at få indgået samarbejdsrelationer med. I kan læse mere om samarbejdspartnerne her og I kan naturligvis også tage direkte til dem, hvis I har behov for det. 

Jeg og trænerne modtager en del spørgsmål om planerne for sæsonen 2017/2018 og især om etablering af et juniorhold. Vi forstår rigtig godt årsagen til spørgsmålene og den bekymring, der er om klubben kan håndtere at skabe plads til de mange dygtige svømmere på vej op i gennem vores konkurrencehold. Vi får adgang til en ny svømmehal, Flintholm Svømmehal, hvilket muliggør, at vi kan skabe bedre plads. Ambitionen for klubben er, at vi til sæsonen 2017/2018 skaber et juniorhold i en eller anden form, og på den vis skaber mere plads. Beslutningen er ikke truffet, økonomien er ikke plads og vi kender ikke de endelige træningstider i den nye svømmehal. Derfor bruger jeg ordet ambition.

Afslutningsvis, husk, at I kan handle hos Svømmespecialisten og få 20 % klubrabat, både i webshop og i den fysiske butik i Rødovre.

Rigtig god jul og god læselyst.

 

Med venlig hilsen
Lars Sørensen
Klubdirektør