Nyheder fra klubben, oktober 2016

Skrevet af

Jonas Enevoldsen.

D. 13. oktober 2016.

Kategori: Foreningen

Læs mere om efterårsferien, forældreuge, nye spændende medlemsmuligheder hos. Alm. Brand Bank samt rabataftaler.

Efterårsferie
I uge 42, mandag d. 17. oktober til og med søndag d. 23. oktober, er der efterårsferie på alle i svømmehold i klubbens svømmeskole - børn som voksne. Bemærk, at er du på fx på et konkurrence-, vandpolo-, synkro- eller mastershold, så er det trænernes beskeder om ferietræning der gælder. 

Klubbens administration holder også lukket i uge 42. Vi er tilbage på telefoner og mail fra mandag den 24. oktober.

Forældreuge
I uge 43 holder vi forældreuge. Det betyder, at forældre og pårørende er velkomne i svømmehallerne, fordi vi i udvalgte uger gerne vil give jer muligheden for, at I kan se hvor dygtige jeres børn allerede er blevet i svømmebassinerne. De efterfølgende uger vil vi gerne have jeres børns fulde opmærksomhed helt alene. Det betyder, at alle igen skal vente uden for svømmehal og omklædningsrum, mens der undervises. Læs mere om forældrepolitik og se de øvrige forældreuger. 

Nye spændende medlemsmuligheder
Klubben har i gennem et stykke tid arbejdet på at skabe særlige muligheder for medlemmerne. Det betyder, at vi nu kan give jer mulighed for særlige fordele og rabatter en række steder.

Særlige bankfordele hos Alm. Brand Bank
Skift til Alm. Brand Bank og få ekstra gode rentesatser - og mange andre fordele. Skifter du, støtter du også klubben. Tilbud er kun gældende for medlemmer af Hovedstadens Svømmeklub. Læs mere her. 

Nyt lækkert klubtøj fra Sportyfied
Vi har skiftet klubtøj og I ser os derfor nu i flot Adidastøj. Alt tøjet kan købes til særlige klubpriser her.

Flotte rabatter på svømmetøj hos Svømmespecialisten
Vi har indgået en klubaftale om køb af badetøj, svømmebriller og alt muligt andet svømmeudstyr. Aftalen giver medlemmer af Hovedstadens Svømmeklub 20 % rabat i webshoppen og ved køb i butik. Skriv til [email protected] for at få rabatkode. Find webshop her. 

Rigtig god efterårsferie – vi ses i svømmehallerne i uge 43.

Husk at følge os på Facebook: www.facebook.com/hovedstadens