Nye coronarestriktioner og genåbning af Damsøbadet

D. 3. december 2020.

Kategori: Svømning

Fra mandag 7. december er der pga. nye coronarestriktioner ændringer på mange holdniveauer.

Nye coronarestriktioner
Mails er på vej ud til alle berørte holdniveauer. I mails vil der være detaljerede beskeder. Overblikket over ændringerne kan ses her

Helt overordnet vil børnehold blive opdelt sådan, at piger kan svømme i uge 50 og drenge kan svømme i uge 51. De fleste teenage/ungdomshold må vi desværre aflyse. Voksenhold kan fortsætte uændret efter retningslinjer udmeldt i slutningen af oktober. For specialhold, som teknikskole, aquawin, konkurrencesvømmehold, vandpolo, udspring og synkro, vil der komme særskilte beskeder fra holdenes trænere. 

De nye krav fra myndighederne pålægger i korte træk idrætsforeninger, at der for alle aldersgrupper ikke må være flere end ti personer i én zone. Tidligere var det krav kun gældende for medlemmer over 21 år. Dvs. i vores tilfælde må der ikke være flere end ti personer (inkl. trænere/hjælpetrænere) på et svømmehold. Der må gerne være flere hold i ét bassin, hvis de er opdelt i adskilte grupper/zoner og hvis de almindelige afstandskrav overholdes.

 

Damsøbadet genåbnet
Heldigvis er Damsøbadet efter fund af forhøjede legionellaværdier i dag blevet godkendt af myndighederne til normal brug. Det betyder, at undervisning og træning fra og med i dag foregår på normal vis, dog kun til og med søndag 6. december, da vi herefter skal tilpasse os de nye coronaretningslinjer.

 

Kontakt os meget gerne, hvis spørgsmål.