Ny vandpolotræner: Flere og dygtigere damevandpolospillere

D. 10. september 2021.

Kategori: Vandpolo

Sådan lyder visionerne for Hovedstadens svømmeklubs damevandpolohold. Og den nye træner Finn Jørgensen er den helt rigtige til at få de visioner til at blive til realiteter.

Finn Jørgensen har tidligere være tilknyttet Hermes 1. hold som spiller tilbage i 1975-1993, hvor han vandt adskillige medaljer som både målmand og markspiller. Han spillede også på både juniorlandsholdet og på seniorlandsholdet som målmand. Jørgen har også være herretræner for både seniorholdet og juniorer i Hermes og har derudover trænet Greve vandpolo, som han fik fra tredje division til første division.

 

Det er derfor en meget erfaren og dygtig ny træner, Hovedstadens damevandpolohold har skaffet sig til den nye sæson. Og så er han både vellidt og sjov at have på holdet.

Jeg har været herretræner både for seniorholdet samt juniorer i Hermes.

 

Maj-Britt Fogelstrøm, holdets holdleder udtaler: ”Finn og jeg er begge klar til at løfte damevandpolo i HSK – og jeg er ovenud henrykt for at vi har fået Finn som træner. 

Jeg ved hvad Finn står for, da han var min juniortræner og lærte mig at spille i sin tid.”

 

 I den kommende sæson er holdets mål og vision at 

  • få flere til at spille damevandpolo. "HSK skal være alle pigers/damers foretrukne klub i København og vi skal tiltrække piger fra både ind- og udland."
  • inkludere ungdomsspillerne og skabe en sammenhæng mellem ungdomshold og seniorhold
  • det skal fortsat være super hyggeligt at gå til vandpolo. 

 

Målet for efterårets pokal-2021 er at komme i finalen.

 

 

Holdet deltager i denne sæson i 1. div pokalturneringen, i 2. div mix på Sjælland og i dame/Mix-turnering også på Sjælland.