Skrevet af

Merete Reinholdt.

D. 28. maj 2018.

Kategori: Elitesvømning

Hold A sluttede turneringen på en samlet førsteplads, hold B blev nummer tre, og hold C svømmede sig til en syvendeplads ud af 12 deltagende hold.

Det blev en spændende og nervepirrende fjerde og afsluttende runde af denne sæsons Miniturnering, der blev afholdt i søndags. Hovedstadens Svømmeklub kunne endnu engang hive pokalen hjem, for selv om konkurrenceafdelingens børnesvømmere blev overhalet af andre ved denne fjerde runde af turneringen, så rakte det samlede resultat fra de fire runder til en fornem førsteplads.

I HSK prioriterer vi Miniturneringen på den måde, at vi forsøger at stille med lige hold. Det vil sige, at trænerteamet fordeler svømmerne lige på holdene. Det gør vi bl.a. for at øge vores bredde blandt de mange dygtige konkurrencesvømmere, lave team building, for at skærpe konkurrencementaliteten og øge udfordringerne blandt svømmerne.

Stævnet blev gennemført i forrygende stil og med stort engagement, og dagens vindere af denne 4. Miniturnering blev VI39 skarpt forfulgt af Hovedstadens hold A på en 2. plads. Hold B fik en flot 4. plads kun to point efter Kvik Kastrups 3. plads. Hovedstadens hold C blev nr. 9.

Men da man tæller resultaterne fra de fire runder sammen, endte Hovedstadens Svømmeklubs tre deltagende hold altså på en samlet første-, tredje- og syvendeplads. Hold A blev nummer ét med 794 point, efterfulgt af Kvik Kastrup med 761, Hold B sluttede på en flot 3. plads med 724 point, mens Hold C blev nummer syv ud af de 12 hold, der deltog.

Holdleder Lene Kjer Rasmussen sender en stor tak til de ældste svømmere fra T2 som sørgede for masser af god stemning og et heppekor, der var med til at bære svømmerne hurtigt gennem vandet.

"Miniturneringen har for alvor vist, at Hovedstadens Svømmeklub har Danmarks sejeste børnesvømmere, og alle bidrog med højt humør, godt kammeratskab og en stærk vilje til sejr", fortæller hun.