Månedens vandpolospiller september 2021

D. 8. oktober 2021.

Kategori: Vandpolo

September måned er gået, og ungdomsholdene har været til præmieturnering i Tommerup, og det er blevet tid til at kåre månedens spillere på U11, U13 og U15.

Månedens spiller på u11

Viggo er månedens spiller på U11.

Viggo møder altid op med godt humør og gåpåmod. Til træning opsøger han altid ekstra udforing, som i den grad viste sig, da han iskoldt lukkede målet ned til Tommerup Præmieturnering.

Viggo er et af HSK’s nye stjerneskud

 

Månedens spiller på u13

Robert er månedens spiller på U13.

Robert er en ægte holdkammerat. Han er en af de første til at gå sammen med nye spillere og deler gerne sin erfaring. Det gør han bland andet når han hurtigt sættere nye spillere ind i de simple vandpoloregler. Til præmieturneringen fik han snakket på tværs af alle holdene og man kunne altid finde ham med et smil på læben.

Robert kæmper også hver gang til træning, så han bliver ved med at udvikle sig.

 

Månedens spiller på u15

Månedens spiller på U15 går til Agge.

Agge startede sæsonen med ufrivillig pause. På trods af det kom Agge tilbage med et kæmpe gåpåmod, iver til at indhente det tabte og et klart fokus i blikket. Agges engagement og indsats kom virkelig til udtryk, da vi i sidste weekend deltog i Tommerup Præmieturnering. Her tog Agge ansvar både i angrebet og i forsvaret og gjorde spillet svært for vores modstandere.

Du vildt sej Agge. Forsæt med det!