Månedens svømmere i oktober

D. 2. november 2020.

Kategori: Elitesvømning

Så har trænerne i konkurrenceafdelingen udnævnt månedens svømmere. Her er de, der har gjort sig fortjent til titlen i oktober måned.

T3 Piger - Astrid Schiermer Eriksen

 

Astrid har fortjent at blive månedens svømmer denne måned da hun altid kommer til træning med et smil, og holdt koncentrationen selvom andre mistede den. Hun er god til at komme og spørge hvis hun ikke forstår eller er i tvivl om noget.
 

T3 Drenge - Immanuel Tuxen

Immanuel har denne måned været god til at holde fokus til træningen, været en god holdkammerat og spørge ind til det han ikke forstår, som vi trænere er meget glade for.

 

T2 Piger - Elisabeth Thastum
Månedens svømmer på Talent 2 Piger går til Elisabeth Thastum. Elisabeth har i denne måned ikke misset nogle træninger, og gjorde for den sags skyld heller ikke måneden før. Oveni det flotte fremmøde har Elisabeth gjort en god og solid indsats, både i den daglige træning og på den hårde træningslejr. Det ses ved, at Elisabeth altid prøver at blive bedre, med målet om at blive den bedste hun kan.

Stor tillykke fra T2 trænerteamet :) 

T2 Drenge - Simon Nyhus
Månedens svømmer på Talent 2 Drenge går til Simon Nyhus. Simon levere altid en god indsats i træningen og forsøger at blive bedre. Noget af det der motivere Simon allermest er, når han får ekstra fokuspunkter eller udfordringer, hvilket er super fedt, da det både hæver Simons niveau og holder trænerne på dupperne. Oveni det klarede Simon træningslejren rigtig flot, og tog hele tiden imod den næste hårde træning med gå på mod.

Stor tillykke fra T2 trænerteamet :) T1 - Felix Holkenfeldt Be Berg

Felix har i den grad gjort sig fortjent til titlen som månedens svømmer i oktober. Felix’ motivation er steget merkant i den seneste tid, og det afspejles i hans træningsindsats. Specielt tydeligt var det at se på træningslejren, hvor Felix mødte hvert et sæt med en positiv attitude. Oven i det sublime træningsengagement er Felix VANDvittig god til at sprede en dejlig stemning. Felix er altid klar med en dårlig joke og hans gode humør smitter af på både holdkammerater og trænere. Tillykke med det Felix. Fortsæt dit fortryllende arbejde, det skal nok give pote! 

 

Elite piger - Falka Tind

October's Female Swimmer of the Month in Elitehold is Falka Tind. Being one of the youngest in the team, Falka has been improving steadily and working hard on her skills. Always ready with a smile and willing to push hard, she has shown great promise and will surely keep showing it to the world throughout this season. Amazing job, Falka, keep going strong!

 

Elite drenge - Gabriel Elmedyb

On the boys side, the Swimmer of the Month is Gabriel Elmedyb. Even though the season has been atypical, Gabriel already achieved some good results, and keeps improving every day in practice. Already an integral part of our team, he keeps pushing through his own limits to achieve his goals and it shows. Keep it up, Gabriel, go for it!