Månedens svømmere, okt. 18

D. 6. november 2018.

Kategori: Elitesvømning

Så har trænerne i konkurrenceafdelingen udnævnt månedens svømmere. Se her nogle af dem der har gjort sig fortjent til titlen i oktober.

 

T3 – Piger

 

Ingrid Zeller

Ingrid har siden sæsonstart leveret en god præstation i undervisningen. Ingrid er ofte opmærksom på sin egen præstation og er i hvert fald ærlig omkring den. Derudover ser man aldrig Ingrid i dårligt humør, men hun er tværtimod god til at hjælpe andre, når vi laver makkerøvelser.

Stort tillykke fra hele trænerteamet på T3 J

 

 

T3 – Drenge

 

Villum Alstrøm

Villum har holdt et godt og konstant niveau siden sæsonstart, og han er begyndt at kæmpe hårdere for de ting, der er svære at rette til. Derudover lytter Villum godt efter, husker hvad vi skal, spørger ind til sin svømning og gør det nemt for træneren ved meget simpelt blot at gøre, som han får besked på.

Stort tillykke fra hele trænerteamet på T3 J

 

 

T2  - Piger

 

Astrid Høyer

Astrid Høyer har i hele oktober leveret en god indsats til alle træninger. Astrid har den seneste måned fået rykket både sit tekniske og sportslige niveau.

Stor tillykke til Astrid - fortsæt det gode arbejde!

 

 

T2 - Drenge

 

Gustav Steen Andersen

Gustav har i hele oktober været enormt fokuseret og koncentreret til hver eneste træning. Derudover har Gustav været god til at arbejde selvstændigt med sin teknik.

Stort Tillykke Gustav - fortsæt det gode arbejde!

 

 

Elite 1

 

Victoria Worm

Victoria har ”kun” været på Elite 1-holdet siden i sommer, og hun har i denne periode vist, at hun trives godt i et elitemiljø. Hun træner hårdt og tager godt imod trænerens feedback. Samtidig bidrager hun til holdets høje humør.

Udfordringerne med at træde op på et elitehold kan være mange, og dem tager Victoria med strakt arm.

Vi glæder os til at se, hvilken udvikling Victorias seriøsitet vil bringe.