Månedens svømmere maj 2019

D. 8. juni 2019.

Kategori: Elitesvømning

Så er månedens svømmere for maj fundet. Se her hvem trænerne har valgt.

 

T3 Drenge – Manlio Pesci

 

Månedens svømmer for T3 Drenge går denne måned til Manlio Pesci. Manlio kan både tale italiensk og fransk, hvilket ingen af trænerne på T3 kan. Alligevel er det lykkedes Manlio at blive dygtigere til at forstå distancer og stilarter og ikke mindst give den gas.

Vi i trænerteamet har flere gange talt om, hvor svært vi ville have det, hvis vi blev smidt i et bassin i Italien og skulle forsøge at svømme et program, som vi ikke forstod. Vi er derfor imponeret over, hvordan Manlio på daglig basis gør det bedre, end nogle af de svømmere der forstår sproget, men blot ikke lytter efter.

Complimenti! :D

 

T3 Piger – Elisabeth Thastum

 

Månedens svømmer for T3 Piger går denne måned til Elisabeth Thastum. Elisabeth har flere gange i denne sæson været med i trænerteamets overvejelser om månedens svømmer, og får den først nu, da der har været så mange gode kandidater. Vi har dog hele tiden vidst, at Elisabeth på et tidspunkt skulle have den, og den tid er nu kommet.

Elisabeth har gennem sæsonen åbnet op og er begyndt at tro mere på sig selv. Dette ser vi blandt andet i opvarmningen, hvor Elisabeth ikke længere har brug for at stoppe op og spørge om hun svømmer det rigtige, men blot stoler på sig selv og sine holdkammerater.

Stort tillykke Elisabeth :D

 

Talent 2 Drenge - Magnus Steen Andersen

 

Magnus Steen Andersen har den seneste tid arbejdet fokuseret til træning, og har været god til at arbejde med sin teknik. Derudover oplever trænerne, at han til stævner har leveret en god indsats og opnået nogle super flotte personlige rekorder.

Tillykke Magnus. Fortsæt det gode arbejde!

 

Talent 2 Piger - Maria Kjer Rasmussen

 

Maria Kjer Rasmussen har gennem hele sæsonen haft en rigtig god personlig udvikling. Den seneste måned har hun leveret en god indsats til træning, hvor hun har taget initiativ og arbejdet koncentreret med sin egen teknik i alle stilarter - og ikke mindst har Maria vist stor selvstændighed til stævner. Tillykke Maria. Fortsæt det gode arbejde!

 

 Talent 1 - Sebastian Greisen

 

Sebastian Greisen har den seneste måned flot vist, hvordan han er modnet både som svømmer og person. Sebastian tager gerne lederrollen på sig og går forrest i bassinet, ligesom han er skarp til at analysere og reflektere over hvilke områder, han skal arbejde på at forbedre sig indenfor. En flot udvikling af Sebastian, som gennem sin tid på Talent 1 er gået fra at være en stille fyr til nu at være blandt de toneangivende svømmere på holdet. Han hæver arbejdsindsatsen og moralen for sig selv og til gavn for sine holdkammerater.

Tillykke med titlen, Seb!

 

E1 - Anna Wermuth

 

Anna Wermuth er ikke kun en af landets bedste svømmere, men er også en fremragende holdkammerat. Anna lader sig aldrig glemme, at hun er flyttet til København for at svømme. Derfor er svømning altid nummer et for Anne - og det viser hun med sit arrangement til hver træning. Til træning er hun fuldt fokuseret og god til at rumme holdkammeraterne.

I maj måned deltog E1 til HC Andersen Cup, og der viste Anna hvor hård hun kan være. Løb efter løb gav Anna sig fuldt ud med god fokus og smil på læberne. Derudover havde Anna som altid overskud til at hjælpe til. På turen tilbage til København var det Anna, der skaffede aftensmaden til holdkammeraterne.

Af de grunde vil vi hædre Anna Wermuth som månedens svømmer maj 2019.