Månedens svømmere juni 2017

Skrevet af

Tine Staun .

D. 1. januar 0001.

Kategori: Elitesvømning

Så har trænerne udnævnt månedens svømmer for henholdsvis Talent piger og Elite 1 i juni måned. 

Månedens svømmer: Talent piger

For sæsonens sidste måned, er Isabella Pedersen (2007) blevet månedens svømmer for Talent piger.

Isabella har gennem Juni måned haft 100 procent fremmøde, mødt glad og smilende op til træning, og har gjort en rigtig god indsats til hvert træningspas.

Dertil svømmede Isabella rigtig hurtigt til sæsonens sidste stævne, Brøndby cup og kan derved slutte denne sæson rigtig flot af.

 

Rigtig godt arbejde Isabella, fortsæt det gode arbejde i næste sæson!

 

Månedens svømmer: Elite 1

Månedens svømmer på Elite1 er Josefine Strand Nielsen.

Josefine har gennem de seneste måneder både trænet og konkurreret rigtig godt. Hun har sat PR i næsten alle sine løb i de fleste konkurrencer i perioden. Siden Danish Open har Josefine deltaget ved både HCA-Cup, Farum-Cup, Tripplemeet og Citadellswim. Ved de Danske Junior Mesterskaber i Esbjerg fortsatte hun sin fremgang og svømmede sig til 3 individuelle medajler:

2 Guld (800 og 1500 fri) og 1 bronze (400 fri), alle løb med store gode PR. Herudover var Josefine med på pigenes holdkap som fik en bronze på 4x100 m fri. Ved senior DML lykkedes det desuden Josefine at svømme sig til sølv på 800 fri.

Josefine bidrager ofte med sit gode humør, og når hun ikke har travlt med "fis og ballade", træner hun ret godt. I den seneste tiden har hun vist, at hun kan træne på et godt niveau, som vil give resultater på sigt. Trænerteamet ønsker Josefine tillykke med udnævnelsen til Månedens svømmer!