Mandag 21. juni kl. 18.00 kan nye medlemmer tilmelde til sæson 2021/2022. Hjemmesiden vil fra kl. 17.00 være beskyttet af køsystem og derfor ikke tilgængelig.

Månedens Svømmere i juni

D. 9. juni 2021.

Kategori: Elitesvømning

Trænerne har udvalgt månedens svømmere på konkurrenceafdelingens hold.

Talent 3: Alice Legarth Schmidt
Alice har udvist kæmpe gåpåmod og en stærk træningsmorale både under coronanedlukningen med udendørs og online træning. Den gode arbejdsmoral fortsatte da vi hoppede i vandet, hvor hun med sit gode humør og altid hjælpsomme selv har været et stort forbillede. Af denne årsag er Alice blevet denne måneds svømmer.
Talent 3: Karl Schiermer Eriksen
Karl er udvalgt som denne måned svømmer fordi han har været et godt eksempel for de andre. Han er kommet til træning med den rette mentalitet og har formået at finde en balancegang mellem ønsket om at blive bedre samtidig med at have det sjovt til træning og fjolle hvor der er tid og plads til dette. Denne balance har gjort Karl til en super holdkammerat, der kan grine med sine holdkammerater og være seriøs når der trænes teknik.
Talent 2 Piger 
Månedens svømmer på Talent 2 piger går til Luna Bløcher. Luna er nået til et sted i sin svømning hvor hun har besluttet sig for virkelig at give den gas og blive bedre hver dag. Det afspejler sig tydeligt i de mange spørgsmål Luna stiller trænerne og den indsats hun ligger i den feedback hun får på baggrund af sin nysgerrighed.
Talent 2 Drenge 
Månedens svømmer på Talent 2 drenge går til Carl Hertel. Carl har længe leveret en god indsats og haft et højt fremmøde. Carl er specielt god til at være nysgerrig på sin svømning og hvordan han kan blive bedre. Det betyder også, at Carl ser sammenhænge mellem hvorfor programmet er som det er, eller hvordan noget teknisk kan hjælpe ham til at svømme hurtigere ved næste stævne.
Stor tilykke fra hele trænerteamet.
Elitehold has chosen Joshua Sidebotham as swimmer of the month.
Joshua is a great leader and role model for the rest of the team. Always working hard, barely missing any workouts, finding the positive in things or quick to move on after a disappointment or a bad day, cheers for his teammates both in practice and competitions and brings the mood of every workout up. 
From the coaching staff: it’s a pleasure to work with you and to have you in the team.