Månedens svømmere i december

D. 3. januar 2020.

Kategori: Elitesvømning

Så har trænerne i konkurrenceafdelingen udnævnt månedens svømmere. Her er de, der har gjort sig fortjent til titlen i den forgangne måned.

 

T3 Piger


For pigerne går månedens svømmer til Elisabeth. Hun er en af de få, som virkelig forstår grænsen mellem fjol og fokus. Elisabeth spreder altid god stemning blandt svømmere og trænere med et stort smil. Når det så er sagt, så ved hun lige præcis, hvornår det er vigtigt at være koncentreret og gøre sig umage. Det kan tydeligt ses på Elisabeths tekniske niveau, hvor hun er meget dygtig.

 

T3 Drenge


For drenge går månedens svømmer til Immanuel. Immanuel gør altid sit allerbedste for at udføre øvelserne korrekt. Selvom nogle øvelser kan være svære, så går han altid imod udfordringen med stor glæde og vilje. Immanuels gode indsatser gælder både land og vand, hvor han har formået at imponere alle trænerne med hans flid. Derudover lytter han altid godt efter og er flink/sød overfor både trænere og kammerater.

 

T2 Piger 


Månedens svømmer på T2 Piger går til Christiane Dreyer Riis. Christiane har udviklet sin mentalitet godt, og er specielt dygtig til, at beslutte sig for at give den gas, også selvom det ikke er hendes yndlings stilart. Derudover giver Christiane den generelt bare gas, og er ikke bange for at føre banen an eller ligge sig ved siden af de ældste når vi svømmer langt.
Stort tillykke fra hele trænerteamet på T2 :D

 

T2 Drenge 


Månedens svømmer på T2 Drenge går til Simon Voldmester. Simon har den seneste måned øget sin koncentration og træningsindsats betydeligt. Det har dog ikke ændret ved, at Simon fortsat er god til at hygge sig og få fjollet lidt. Det er derfor vores overbevisning at det gode humør og det øget fokus vil gøre Simon godt.
Stort tillykke fra hele trænerteamet på T2 :D 

 

Elite 2


Månedens svømmer for Elite 2 er Valdemar. Med Nordisk deltagelse hvor han svømmede godt og til DMH hvor han svømmede flot, vælges Valdemar til månedens svømmer for december. Valdemar satte junior klubrekord i 200m IM, hvilket kommer på baggrund af de mange timer lagt i poolen og på kanten med en målrettet og stærk indsats. Flot klaret Valdemar og tillykke fra hele Elite 2 træner teamet.

 

Elite 1

 

Fra Elite 1 vælges både Emma og Vera. Da de begge har valgt at stoppe, syntes hele E1 at de bør fejres som fortjent!

Emma har i løbet af sin svømmekarriere svømmet 100 ryg kortbane med en PR der lyder 1:02,66 fra sidste år. Emma kom tæt på til DMH hvor hun svømmede 1:03,30, flot svømmet Emma og en rigtig god præstation til DMH! 

Vera har gennem sin svømmekarriere præsteret at svømme sig til en PR på 100 Fly kortbane i tiden, 1:01,37 og for nyligt til DMH satte hun ny PR i 50 fly i tiden 27,78! og 100 IM i tiden 1:05,38. Rigtig flot svømmet! 

Både Emma og Vera har svømmet på førsteholdet i 7 år, hvilket betyder de har trænet 9-10 gange om ugen i hele 7 sæsoner! Det er ikke nogen nem præstation! De har begge formået at afslutte deres svømmekarriere med et brag til DMH hvor de præsterede meget godt. Vi i trænerteamet er sikre på de kan se tilbage på de mange år og være glade og stolte af sig selv. 

I har været søde, hårdtarbejdende og meget fokuserede og disciplinerede til at træne målrettet. Vi er sikre på at alle de trænere I har haft i løbet af jeres svømmekarriere har været glade for at være jeres trænere og har nydt at arbejde med jer, det har vi i hvert fald.