Månedens svømmere er kåret

D. 5. december 2021.

Kategori: Elitesvømning

Konkurrenceafdelingen trænere har kåret månedens svømmere. Se her hvem der har gjort sig fortjent til titlen i november måned.

T3 Yngste:
Illyas er månedens svømmer for yngste Talent 3, fordi han den sidste månedens tid virkelig har vist at han kan være fokuseret og arbejde med tingene. Illyas er altid til træning og man kan altid regne med at han giver alle et smil på læben med hans fantastiske humør. 
Godt arbejde Illyas! 

 

T3 Ældste:
Astrid er månedens svømmer for Ældste Talent 3, fordi hun de sidste par måneder har vist en virkelig flot fremgang. Astrid er fokuseret hver gang hun kommer til træning og det har givet pote. Selvom Astrid er fokuseret, så er der altid plads til højt humør. 

Godt arbejde Astrid!
T2 Piger:
Christiane er månedens svømmer for november måned, da hun arbejdet hårdt til træning og været en god holdkammerat. Til stævner har hun heppet på hendes holdkammerater, også selvom hun ikke skulle svømme. Derudover har hun arbejdet hårdt til træning og udviklet hendes teknik rigtig meget. 
Tillykke Christiane, fortsæt det gode arbejde!
T2 Drenge:
Jonathan er månedens svømmer for november måned, da han har været god til at lytte efter og været engageret til træning. Han er god til at gå i gang med opvarmningen og give den gas til træning. Man kan tydeligt mærke at Jonathan brænder for at blive bedre til at svømme.
Tillykke Jonathan, fortsæt det gode arbejde!
Talent 1:

Månedens svømmer på T1 er Christiane Riis, da hun siden sæsonens start har haft et kæmpe gå-på-mod. Både når det har været ift. tekniske fokus punkter, men også når der har skulle svømmes hurtigt til træning. Stort tillykke!

Eliteholdet:

Joshua P. Sidebotham for den store "holdsvømmer" han er. Dette så vi bl.a. gennem de store forberedelser han havde lagt i sin brystsvømning inden Danske Hold Mesterskaber, fordi han vidste at det ville gavne holdet, som også endte med at bære frugt til stævnet.

Casper Puggaard for sit store arbejde i at top-præstere to weekender i træk, både til Danske Junior Mesterskaber hvor han opnåede udtagelse til Nordiske Junior Mesterskaber. Men også til Danske Hold Mesterskaber hvor han i den grad bidrog til klubbens flotte præstation.