Månedens svømmere august 2017

Skrevet af

Tine Staun .

D. 1. januar 0001.

Kategori: Elitesvømning

Så har HSKs trænere udnævnt august måneds svømmere for alle konkurrenceholdene. Se hvem de dygtige svømmere er her nedenfor.

Talent 3 drenge

Månedens svømmer her er Daniel Cliff.

Daniel har haft et stort gå-på-mod den første måned af sæsonen. Han har arbejdet grundigt med rettelser og generelt haft en positiv indstilling til træningen. Derudover har vi trænere set, at Daniel har taget godt i mod de nye drenge på Talent 3.

Tillykke Daniel! – Fortsæt det gode arbejde og din positive indstilling.

 

 

Talent 3 piger

Månedens svømmer i august for talent 3 piger er Alma Bløcher.

Alma er virkelig vokset med opgaven, som være en af de mere erfarne svømmer på talent 3. Hun har bidraget til en god stemning på holdet. Derudover har Alma trænet rigtig godt og arbejdet koncentreret med rettelser.

Tillykke Alma – Fortsæt det gode arbejde og det gode humør til træning!

 

Talent 2 Piger

Den første månedens svømmer denne sæson bliver Sara Kaarup Andersen.

Sara er kommet stærkt tilbage efter sommerferien, hvor hun er kommet virkelig godt i gang igen. Sara har siden opstarten været dybt koncentreret til træning, hvor hun med stor omhu arbejder hårdt for at forbedre sin teknik og for at holde alle fokuspunkter gennem hele træningen, hvilket gør det til en fornøjelse at være træner for hende. Hvis Sara bliver revet med af de andre pigers skæg og ballade, så er hun også hurtig til at genfinde koncentrationen igen - en meget flot evne i så ung en alder.

Tillykke og fortsæt det gode arbejde!

  

Talent 2 Drenge

På Talent 2 Drenge er det Mikkel Andersen, der løber med titlen i august.

Mikkel hører nu til blandt de ældste svømmere på Talent 2 og det er en rolle han tager meget alvorligt. Mikkel har været dygtig til at forklare og hjælpe de nye på holdet, ligesom han har vist at han har gode lederegenskaber hvis han får tildelt opgaver. For eksempel har Mikkel flere gange skulle undervise de nye drenge i vendinger, hvilket han er gået til med dyb seriøsitet og stort engagement. Mikkel får således titlen for at være en flot rollemodel her i første måned.

Tillykke!

 

 Talent 1

Månedens svømmer på Talent 1 er Noah Weiss. Noah er kommet tilbage fra sommerferien for fuld udblæsning – både når der skal arbejdes hårdt, og særligt omkring teknikken har Noah arbejdet forbilledligt. Herudover kommer Noah til træning med det store smil og er altid en god holdkammerat. 

Stort tillykke med titlen!

 

Elite 2

Elite 2 har for august valgt Signe Fich Hansen, som månedens svømmer.

Signe har startet sæsonen op med et godt engagement og arbejdet godt på at udvikle sig teknisk til alle træninger. Således har der allerede været gode tegn på nogle forbedringer, og Signe svømmede til Tripple meet mandag d. 28. august fine tider taget tidspunktet på sæsonen i betragtning.

Yderligere har Signe også været med til at skabe en god stemning omkring landtræningen, hvor hun bl.a. har foldet sig ud, som holdets DJ og har således også været med til at binde det nyopstartede Elite 2 hold sammen.

 

Elite 1

Elite 1 har valgt Amalie Falck-Schmidt som månedens svømmer.

Den 10. juli begyndte Elite 1-svømmerne deres sommerferie, med undtagelse af Maria Grandt and Óli Mortensen, der deltog i verdensmesterskaberne. Dog var der yderligere en svømmer, der fortsatte sin træning hen over sommeren, og det var Amalie Falck-Schmidt.

Amalie blev ved med at træne hele juli, for det meste alene. Da resten af Elite 1 genoptog træningen den 31. juli, var det tydeligt, at Amalie havde gjort et godt stykke arbejde og havde trænet virkelig godt.

Efter to ugers træning med holdet tog hun afsted til Budapest for at deltage i VM for Masters. Her svømmede hun sig til en femte plads i 200 m bryst og til en ottende plads i 50 m bryst.

Stort tillykke Amalie!