Månedens svømmere i september

D. 5. oktober 2019.

Kategori: Elitesvømning

Så har trænerne i konkurrenceafdelingen udnævnt månedens svømmere. Her er nogle af dem, der har gjort sig fortjent til titlen i den forgangne måned.

T3 Drenge

Månedens svømmer går til William. Han har forbedret sig rigtig meget, og han er blevet meget bedre til at holde fokus på svømningen og træningen. Han glemmer dog ikke at have det sjovt, da William altid har glæde og et smil til træning, hvilket man kan se på billedet. William er også blevet meget bedre ude til stævnerne, hvor han får træningens fokuspunkter til at spille.

 

T3 Piger

Månedens svømmer går til Caroline R. Hun er blevet meget mere fokuseret i træningen, og man kan se hun synes, at det er sjovt både at øve teknik og lave lege. Det gør at Caroline altid møder til træning med et stort smil, som spreder glæde blandt trænere og svømmere. Caroline er også blevet teknisk meget bedre, og hendes præstationer til stævner afspejler også dette. Det gør os trænere super stolte, at hun kan få hverdagens træning med ud til stævnerne.

 

 T2 Drenge 

 

Frederik Billing

Frederik har den seneste måned arbejdet hårdt til træning og har været god til både at spørge om feedback men også at arbejde med den. Derudover er Frederik altid ærlig omkring sin svømning og taknemmelig for den ros, han får, hvilket gør det fedt at undervise Frederik.

Tillykke fra hele trænerteamet på T2!

 

 

T2 Piger 

 

 

Vigga Jørgensen

Vigga er begyndt at blive mere opmærksom og arbejdsvillig på nogle af de områder i sin svømning, der er svære. Dette ses tydeligt, når hun spørger ind til og/eller vil have udfordringer inden for disse områder. Dette gør det fedt at undervise Vigga og får det til at være tydeligt, at svømningen betyder noget for hende.

Tillykke fra hele trænerteamet på T2!

 

 

Talent 1 

 

 

Sara Kaarup Andersen

I denne måned har Sara virkelig knoklet til hver eneste træning med sin teknik. Hun har været god til at arbejde reflekteret og detaljeorienteret for at udvikle sin svømning. Generelt er Sara kommet godt i gang med sæsonen med en god indstilling og masser af gå-på-mod. 

Tillykke Sara, fortsæt det gode arbejde. 

 

Elite 2

På Elite 2 vælges Joshua som september måneds svømmer. Det gør han fordi han har været flittig til træningen, haft et højt niveau til træning. Været dygtig til at justere og imødekomme ny teknik og implementere denne. Har sat et godt eksempel på hvordan man holder snuden i sporet til træning og ikke lader sig distrahere. Hermed har han vist sig som en god rolle model for hele E2 holdetElite 1


Emilie Krog

Emilie vælges for sin forbedring af teknik og en fin indsats til træning samt gode præstationer til de to stævner, som Elite 1 har deltaget ved tidligt på sæsonen. Emilie kan derved forbedre sig endnu mere ved at holde gejsten og blive en endnu mere dygtig svømmer. Keep up the good work, Emilie!