Månedens svømmere i august (og juli)

On 5. September 2019.

Category: Elitesvømning

Så har trænerne i konkurrenceafdelingen udnævnt månedens svømmere. Her er nogle af dem, der har gjort sig fortjent til titlen i den forgangne sommer.

Talent 3, Drenge

 

 

 

Evald Haunstrup Larsen

Månedens svømmer fra T3 drenge er denne måned Evald Haunstrup Larsen. Han er koncentreret og gør altid det bedste han kan. Han har været god til at vise og hjælpe de nye til at se, hvordan man svømmer godt på T3. Sidst men ikke mindst, så er han god til at have det sjovt og være glad, hvilket smitter af på holdkammeraterne!

 

Talent 3, Piger

 

  

 

Asta Lukowski

Månedens svømmer fra T3 piger er denne måned Asta Lukowski. Hun har svømmet flot og fokuseret hele den første måned. Hun møder altid ind glad og spreder glæde på holdet. Selv på de hårde dage møder hun op med et smil. Hun har været god til at tage imod de nye svømmere.

 

Talent 2, Drenge

 

 

 

Daniel Emil Lund Cliff

Månedens svømmer på T2 Drenge går til Daniel. Daniel har denne måned været virkelig dygtig til at tage fat i en træner og bede om feedback, hvilket både sikrer Daniel en bedre træning, og giver Daniel nogle trænere, der er endnu mere motiverede for at hjælpe ham. I tillæg til dette giver Daniel altid tingene et godt forsøg, og det er altså, når der er noget, Daniel kan mærke ikke fungerer optimalt, at han selv er i stand til at tage fat i en træner.

Super flot - Stort tillykke fra hele trænerteamet J

 

Talent 2, Piger

 

 

Ella Steensgaard

Månedens svømmer på T2 Piger går til Ella. Ella er god til at sprede glæde og godt humør. Dette er en god egenskab at have, og noget både trænere og holdkammerater sætter stor pris på. Hvad Ella dog yderligere kan er at sprede godt humør uden at miste fokus på træningen, og Ella er derfor et godt eksempel på, hvordan træningen både kan være sjov og seriøs.

Super flot - Stort tillykke fra hele trænerteamet J

 

Talent 1

 

Månedens svømmer på Talent 1 for august er Zoe Overby Traberg.

I den første måned af sæsonen er Zoe kommet rigtig godt fra start, hvor hun har været god til at holde koncentrationen i træningen, og arbejdet for at få nogle gode vaner ind i sin svømning så som vendinger og undervand. Derudover har hun været en god holdkammerat, som har taget godt imod og hjulpet de nye T1’er.

Derfor fortjener Zoe at blive sæsonens første månedens svømmer på Talent 1 - stort tillykke.

 

Elite 2

 

Olivia Augustinus

I opstarten af sæsonen har mange af svømmerne gjort det godt. Valget af månedens svømmer er faldet på Olivia Augustinus, som har været godt koncentreret og vedholdende i forbindelse med at lære nye ting og få gamle ting til at sidde endnu bedre.

 

Elite 1

 

 

Marina Heller Hansen

Marina vælges som månedens svømmer i august med følgende begrundelse: stærk arbejds- og træningsindsats henover sommeren samt flotte resultater ved Marinas første VM for Masters svømmere. 

Sølv på 400 IM ‪i 5.08.37, guld og ny stævnerekord på 200 fri i 2.05.81, bronze på 50 fly i 28.70, sølv på 200 IM i 2.24.04 og sølv på 100 fly i 1.03.07 (gruppe 25-29).

Marina udtaler selv følgende om stævnet:


“Efter en lang juni måned uden træning pga. en øreoperation, syntes jeg, at det var sjovt at slutte sæsonen af med et stort stævne. Det var mit første Masterstævne, og stemningen var helt anderledes end ved almindelige stævner - meget mere afslappet. Jeg var fint tilfreds med tiderne i forhold den mængde træning, jeg havde efter min operation, og det var mest af alt en stor oplevelse at være i Sydkorea og at svømme stævne på så flot og stort et svømmestadion.”

 

-----

 

Månedens svømmer på E2 for juli:

Oliver Søgaard-Andersen

Inden sidste sæson blev helt færdiggjort, var der på Elite 2 lagt op til sæsonens finale, da svømmerne på holdet enten deltog ved DM-L eller NJM. Og på baggrund af forløbet her op imod og præstationerne under NJM er Oliver Søgaard-Andersen valgt som månedens svømmer, da han med en god sans for detaljen og godt engagement fik forberedt sig sådan, at han med sit store konkurrencegen kunne trække sig ud af Nordiske Junior Mesterskaber som dobbelt individuel mester i 100 og 200 butterfly i nye PR tider!