Månedens svømmere, aug. + sept. '18

D. 13. oktober 2018.

Kategori: Elitesvømning

Så har trænerne i konkurrenceafdelingen udnævnt månedens svømmere. Se her nogle af dem der har gjort sig fortjent til titlen i august og september.

 

Fra september:

 

Elite 1

Magnus Carstensen  

Magnus er vores nyeste tilflytter til Eliteholdet, og han har i sin første tid her i klubben vist god dedikation for sporten. For eksempel er han nødt til at stå op kl. 04.00 hver morgen for at nå morgentræningen, og det gør han uden at brokke sig. Han er et godt forbillede for de yngre svømmere.

Vi glæder os til at se Magnus' dedikation udmønte sig i en god udvikling og gode resultater.

 

 

Talent 1

 

 

 

Jet Li Fuhrmann

Jet har udvist en konsekvent høj træningsindsats gennem hele måneden. Både i de udholdende aerobe serier, og de mere teknisk- og detaljekrævende serier.

 

 

 

Talent 2 – Piger


Thilde

Thilde har denne måned gjort en ekstra indsats især i de krævende teknik-serier, hvor særligt koncentrationen bliver testet. Godt arbejde.

  

 

Talent 2 - Drenge

  

 

Ib Fang Wang

Ib er fra denne sæson startet på Talent 2 og er virkelig vokset med opgaven. Ib giver den gas til hver træning og viser et stort ønske om at blive bedre. Han er koncentreret og er god til at arbejde teknisk. Tillykke Ib, fortsæt det gode arbejde.

 

Foto mangler.

Og fra august:

 

 

Talent 3 Piger

 

 

 

Josephine S. Christensen

Josephine har fra sæsonstart været glad og positiv, hvilket har smittet tydeligt af på hendes svømning. Josephine er nu blevet blandt de ældste, en opgave hun varetager meget fint ved blandt andet at føre banen an, være interesseret i undervisningen og gøre sit bedste. Udover dette har Josephine ikke misset en eneste undervisning gennem hele måneden.

Stort tillykke J

 

Talent 3 Drenge

 

 

 

Anton Wiuf

Anton udviser en interesse i at blive bedre, og som en af de ældste på holdet er det noget, der smitter, og noget, som trænerteamet er glade for at se.

Anton formår også at holde en fin balance mellem at have det sjovt og være koncentreret, hvilket gør det dejligt nemt at undervise Anton. Anton er ej heller bange for at udfordre trænerne i en direkte duel, selvom der måtte være et lille stykke vej endnu.

Stort tillykke J

 

Elite 2

 

Signe Fich Hansen

Signe har startet sæsonen op med et godt engagement og arbejdet godt på at udvikle sig teknisk til alle træninger, og således har der allerede været gode tegn på forbedringer. Til Tripple Meet i august svømmede Signe fine tider, tidspunktet på sæsonen taget i betragtning.

Yderligere har Signe været med til at skabe en god stemning omkring landtræningen, hvor hun bl.a. har foldet sig ud som holdets DJ og har således også været med til at binde det nyopstartede Elite 2-hold sammen.

  

Elite 1

 

 

Amalie Falck-Schmidt

On July the 10th, Elite 1 started their holidays. Besides Maria Grandt and Óli Mortensen, who were participating at the World Championships, there was one more swimmer who continued training during that month, her name is Amalie Falck-Schmidt.

Amalie kept training during the whole month of July, mostly by her own. When Elite 1 resumed practice the 31st of July, you could immediately see that Amalie had done a great job and trained really good.

After two weeks of training with the team, she was off to Budapest to race at the FINA Masters World Championships where she placed 5th in the 200m Breaststroke and 8th in the 50m Breaststroke.

Greetings!

Stort tillykke Amalie!