Månedens Svømmer på KP Guld, September 2018

Skrevet af

Sofie Greve Dideriksen.

D. 5. oktober 2018.

Kategori: Svømning

Månedens svømmer på Kejserpingvin guld 1 og 2 er fundet. Læs her hvem der har gjort sig særligt bemærket i september måned. 

I denne uge har vi kåret månedens svømmer for september måned på Kejserpingvin Guld holdene.

Vi har i denne måned haft særligt fokus på hvor gode svømmerne er til at koncentrere sig og høre efter og her har særligt to svømmere gjort sig bemærket!   

Kejserpingvin Guld piger

Månedens svømmer på Kejserpingvin guld piger blev Ursula Bugge.

Ursula har siden vi startede i august måned været rigtig god til at koncentreret sig til træning. Hun er god til at tage trænernes rettelser til sig og arbejde videre med dem, selv uden for den normale træningstid. Der er ingen tvivl om at Ursula kommer for at blive bedre og gør en stor indsats for at arbejde med den feedback hun får fra trænerne. Dette har resulteret i at Ursula har gennemgået en rigtig flot udvikling i hendes teknik i crawl og rygcrawl og ikke mindst har fået rettet hendes brystbenspark! Super sejt gåetJ

Ud over den flotte indsats til svømning er Ursula også en god kammerat. Hun kommer altid glad ind i hallen og er god til at hjælpe de andre piger, hvis de har glemt hvad vi skal svømme næste gang, eller ikke forstår en øvelse. 

Stort tillykke Ursula – fortsæt det gode arbejde!

Kejserpingvin Guld drenge

Månedens svømmer på Kejserpingvin guld drenge blev Hannibal.

Hannibal er en dreng med et fantastisk humør og gåpåmod. Han kommer altid ind i hallen med et stort smil på læben, har sine ting klar og giver en god stemning til holdet.

Hannibal bliver månedens svømmer, fordi han er god til at skifte fra spas og løjer i pauserne, til at koncentrere sig om sin teknik og høre efter, når trænerne giver en besked. Han kæmper for at lære de ting der er svære også selvom det betyder at han skal lave nogle øvelser, som han ikke altid synes er helt så sjove!

Dette har givet pote og Hannibal har rykket sit tekniske niveau meget siden vi startede i august. 

Stort tillykke Hannibal - fortsæt det gode arbejde!