Månedens svømmer på Kejserpingvin Guld, Oktober 2018

Skrevet af

Sofie Greve Dideriksen.

D. 7. november 2018.

Kategori: Svømning

Månedens svømmer på Kejserpingvin guld 1 og 2 er fundet. Læs her hvem der har gjort sig særligt bemærket i september måned. 

I denne uge har vi kåret månedens svømmer for oktober måned på Kejserpingvin Guld holdene.

Vi har igen i denne måned haft særligt fokus på hvor gode svømmerne er til at koncentrere sig og høre efter og her har særligt to svømmere gjort sig bemærket!   

Kejserpingvin Guld piger

Månedens svømmer på Kejserpingvin guld piger er Naja.

Naja kommer altid til træning med et kæmpe smil og godt humør. Hun er altid klar på at give den gas og er rigtig god til at koncentrere sig, når vi øver teknik. Dette har givet pote og det sidste stykke tid, har hun rykket sit niveau utrolig meget!

Ud over at være god til at koncentrere sig, er Naja også altid en rigtig god kammerat, der kan være sammen med alle i makkerøvelserne og sørge for at de har det rigtig hyggeligt og sjovt!

Stort tillykke Naja – fortsæt det gode arbejde!

Kejserpingvin Guld drenge

Månedens svømmer på Kejserpingvin guld drenge blev Immanuel.

Immanuel har rigtig højt fremmøde og der er ingen tvivl om, at han altid kommer til svømning for at gøre sit aller bedste. Han er god til at lytte og reflektere over trænernes rettelser og lægger ekstra energi i at blive bedre til sin teknik og udvikle sin svømning – Et fokus der er meget imponerende hos en kun 8 årig dreng!

Derudover er Immanuel en skøn dreng at have på holdet og han er altid god til at hjælpe de andre på holdet. 

Rigtig sejt gået Immanuel – Fortsæt det gode arbejde!