Månedens svømmer på Kejserpingvin Guld - Oktober 2017

Skrevet af

Sofie Greve Dideriksen.

D. 9. november 2017.

Kategori: Svømning

Månedens svømmer på Kejserpingvin guld 1 og 2 er fundet. Læs her hvem der har gjort sig særligt bemærket i oktober måned. 

 I denne uge har vi kåret månedens svømmer for oktober måned på Kejserpingvin Guld holdene.

Vi har i denne måned haft særligt fokus på svømmernes fremmøde, gåpåmod og tekniske udvikling og her har særligt to svømmere gjort sig bemærket!   

 

Kejserpingvin Guld piger

Månedens svømmer på Kejserpingvin guld piger blev Asta.

 

 

Asta er en glad pige, der med sit gode humør giver en rigtig god energi til holdet. Hun er god til at koncentrere sig til træning og arbejde med trænernes tekniske rettelser. Dette har sammen med hendes flotte høje fremmøde resulteret i, at hun har udviklet sin teknik, hvilket også bar frugt til KP Gulds første svømmestævne i Frederikssund d. 15 oktober. Til dette stævne formåede Asta at svømme utrolig hurtigt, samtidig med at hun opretholdte den flotte teknik hun har øvet til træning – Super sejt.

 

Kejserpingvin Guld drenge

Månedens svømmer på Kejserpingvin guld drenge blev Arthur.

 

 

Arthur er en dreng med glimt i øjet og altid et stort smil på læben! Han er en energibombe, som altid får holdet til at grine og får alle til at føle sig velkommen.

Arthur har et gåpåmod og en vilje der er imponerende. Den sidste måned har vi arbejdet meget med hans hovedspring, og på trods af at han har været meget usikker og nervøs for at gøre det forkert, har han kæmpet og kæmpet for at få det til at lykkedes. Hans indstilling til at lære nye færdigheder og kaste sig ud i udfordringer har rykket ham utrolig langt – Godt gået!