Månedens svømmer på Kejserpingvin Guld – November 2018

Skrevet af

Sofie Greve Dideriksen.

D. 4. december 2018.

Kategori: Svømning

Månedens svømmer på Kejserpingvin guld 1 og 2 er fundet. Læs her hvem der har gjort sig særligt bemærket i November måned. 

I denne uge har vi kåret månedens svømmer for november måned på Kejserpingvin Guld holdene.

Vi har i denne måned haft særligt fokus på den individuelle udvikling og koncentration til træning både i vandet og til dryland og her har særligt to svømmere gjort sig bemærket!   

Kejserpingvin Guld piger

Månedens svømmer på Kejserpingvin guld piger blev Caroline.

Caroline blev månedens svømmer, fordi hun er rigtig god til at koncentrere sig og altid gør sit bedste til træning. Hun er blevet god til at arbejde med sin teknik og har fanget de helt centrale ting i vejrtrækningen og koordinationen i de forskellige stilarter, som ellers tidligere har været en udfordring. Dette har rykket hendes svømning til et nyt niveau!

Ud over koncentrationen til træning er Caroline en meget glad og positiv pige. Hun kommer altid til svømning med et stort smil på læben og glæder sig til at komme i vandet. Hun er en god kammerat, der får de andre til at føle sig godt tilpas i gruppen og er klar til at hjælpe med at forklare eller vise en øvelse, hvis der er brug for det.  

Stort tillykke Caroline – fortsæt det gode arbejde!

Kejserpingvin Guld drenge

Månedens svømmer på Kejserpingvin guld drenge blev Kalle.

 

Kalle kommer til svømning hver eneste gang med et fantastisk humør og gåpåmod.

Han har de sidste par måneder arbejdet med at koncentrere sig til træning og have fokus på sin teknik både i vandet og til dryland, hvilket har været en hård opgave. Han har kæmpet og i denne måned er det lykkedes rigtig godt og det er dejligt at se hvordan det har haft en positiv effekt på hans teknik og har rykket hans niveau rigtig meget i alle fire stilarter. 

Rigtig sejt gået Kalle – Fortsæt det gode arbejde!