Månedens svømmer på Kejserpingvin Guld - Januar

Skrevet af

D. 7. februar 2018.

Kategori: Svømning

Månedens svømmer på Kejserpingvin guld 1 og 2 er fundet. Læs her hvem der har gjort sig særligt bemærket i januar måned. 

 I denne uge har vi kåret månedens svømmer for januar måned på Kejserpingvin Guld holdene.

Vi har i denne måned haft særligt fokus på svømmernes fremmøde, gåpåmod og tekniske udvikling og her har særligt to svømmere gjort sig bemærket!   

 

Kejserpingvin Guld piger

Månedens svømmer på Kejserpingvin guld pigeholdet blev Marie.

Marie er blevet månedens svømmer, fordi hun altid er klar på en udfordring både til stævner og til træning. Marie er meget pligtopfyldende og lytter altid rigtig godt efter, når der bliver givet en besked. Hun er meget koncentreret i teknikserierne og det er tydeligt at hun lægger meget energi i at gøre det rigtigt. Denne energi har givet pote! Marie har rykket sig utrolig meget de sidste par måneder og svømmer med en meget flot og sikker teknik i alle fire stilarter.

Ud over at lægge god energi i bassinet er Marie også en vigtig del af holdets gode energi. Marie er altid glad og smilene og er altid klar til at hjælpe de nye på holdet med at forklare hvad vi skal lave og få dem til at føle sig godt tilpas i gruppen.

Stort tillykke – Fortsæt det gode arbejde.

 

Kejserpingvin Guld drenge

Månedens svømmer på Kejserpingvin guld drenge blev Albert.

Albert kommer altid til svømning med et stort smil på læben og er klar til nye udfordringer. Det er tydeligt, at Albert går på KP Guld for at blive en dygtig svømmer og han har særligt den sidste måned arbejdet meget koncentreret med sin teknik.

Albert har lagt en særlig indsats i at høre efter, følge trænernes rettelser og holde koncentrationen igennem hele undervisningen. Dette har sammen med hans stædighed givet ham flotte resultater i vandet!

Super sejt! Fortsæt det gode arbejde.