Månedens svømmer på Kejserpingvin Guld – December 2017

Skrevet af

Sofie Greve Dideriksen.

D. 10. januar 2018.

Kategori: Svømning

Månedens svømmer på Kejserpingvin guld 1 og 2 er fundet. Læs her hvem der gjorde sig særligt bemærket i december måned. 

I sidste uge kårede vi månedens svømmer for december måned på Kejserpingvin Guld holdene.

Vi har i denne måned haft særligt fokus på svømmernes fokus og tekniske udvikling i vand. Her har særligt to svømmere gjort sig bemærket!   

 

Kejserpingvin Guld piger

Månedens svømmer på Kejserpingvin guld piger blev Silje.

 

Silje har udviklet sig utrolig meget siden hun startede på KP Guld både mentalt og fysisk.

Hun er gået fra at være en meget stille og generet pige til at være holdets energibombe, der altid er klar på spas og løjer og altid møder med et stort smil på læben. Denne energi smitter af på resten af holdet og skaber en rigtig god stemning.

Hendes energi bliver dog ikke kun brugt på godt humør. I vandet er Silje god til at koncentrere sig og arbejde med sin teknik. Særligt har Silje haft svært ved brystbenene. Hun har været meget frustreret over, at det ikke har ville lykkedes, men har alligevel kæmpet videre og arbejdet koncentreret med bensparket til hver eneste træning. Dette har båret frugt og Silje har nu fået styr på den tekniske udførsel, hvilket er super sejt!

Fortsæt det gode arbejde!

 

Kejserpingvin Guld drenge

Månedens svømmer på Kejserpingvin guld drenge blev Silas.

 

Silas rykkede tidligt op på KP Guld i forhold til sin alder og har svømmet på holdet i over et år. Han gennemgik en flot udvikling i sidste sæson, men havde efter sommerferien svært ved at koncentrere sig i vandet, da han følte at han allerede havde lavet alle øvelserne vi gennemgik i sidste sæson.

Efter en motiverende snak med trænerne, hvor der var fokus på at man altid kan lære og blive bedre til de øvelser der laves på holdet, vendte han 180 grader og lagde et helt andet fokus i sin træning. I stedet for at fortsætte i samme spor og lave øvelserne som han plejede, begyndte han at arbejde mere koncentreret med de små ting og fik derved arbejdet mere med detaljen. Dette har givet pote og Silas har siden november videreudviklet sin teknik og rykket sit niveau!

Super sejt – fortsæt det gode arbejde!