Månedens svømmer på Kejserpingvin Guld, April

D. 11. maj 2017.

Kategori: Svømning

Månedens svømmer på Kejserpingvin guld 1 og 2 er fundet. Læs her hvem der har gjort sig særligt bemærket i marts måned. 

I denne uge har vi kåret månedens svømmer for april måned på Kejserpingvin Guld holdene.

Vi har i denne måned haft særligt fokus på indsatsen til dryland og svømmetekniske udvikling og her har særligt to svømmere gjort sig bemærket!   

Kejserpingvin Guld piger

Månedens svømmer på Kejserpingvin guld piger blev Andrea S.

Andrea har gennemgået en imponerende udvikling siden jul og har særligt på drylanddelen gjort stort indtryk. Andrea udviser en flot motorisk kontrol i alle øvelser hun udfører og er god til at koncentrere sig om at udføre øvelserne korrekt. Andreas motoriske udvikling har ligeledes givet pote i vandet, hvor hun med stor koncentration udføre svære tekniske øvelser på et flot niveau. Dette kom ligeledes til udtryk i weekenden til FUNdamental 3, hvor hun fik en delt førsteplads for den samlede højeste score i de 6 teknikløb. Super sejt gået.  

Andrea er en god kammerat, der er meget opmærksom på de andre piger og er den første til at give en hjælpende hånd eller en krammer, når der er brug for det. Andrea er altid et stort smil til træning og er god til at sprede den gode stemning til hele holdet.

Kejserpingvin Guld drenge

Månedens svømmer på Kejserpingvin guld drenge blev Anton.

 

Anton har siden han startede på KP Guldholdet, imponeret med sin flotte teknik i crawl og rygcrawl. Anton har særligt i denne måned vist at god koncentration giver resultater. Anton er god til at holde koncentrationen både i vand og på land og viser stor kropskontrol i de øvelser vi sætter drengene til at lave. Antons gode tekniske færdigheder kom ligeledes til udtryk i weekenden til FUNdamental 3, hvor han fik førstepladsen for den højeste score i de 6 teknikløb. Anton er en glad dreng, der er klar på udfordringer og skaber en god energi på holdet!
Fortsætte det gode arbejde Anton.