Månedens svømmer på Kejserpingvin Guld

Skrevet af

D. 3. oktober 2017.

Kategori: Svømning

Månedens svømmer på Kejserpingvin guld 1 og 2 er fundet. Læs her hvem der har gjort sig særligt bemærket i september måned. 

I denne uge har vi kåret månedens svømmer for september måned på Kejserpingvin Guld holdene.

Vi har i denne måned haft særligt fokus på svømmernes fokus i vand og gåpåmod og her har særligt to svømmere gjort sig bemærket!   

 

Kejserpingvin Guld piger

Månedens svømmer på Kejserpingvin guld piger blev Andrea.

Andrea har gennemgået en imponerende udvikling siden vi startede efter sommerferien. Andrea har været god til at koncentreret sig til træning, hvilket har resulteret i en rigtig flot teknisk udvikling. Andrea er god til at tage trænernes rettelser til sig og arbejde videre med dem, selv når teknikserien er slut. Til hver træning giver Andrea den lidt ekstra og har altid røde kinder, når hun kommer op af vandet. Super sejt!

Ud over den flotte indsats i vandet er Andrea også en god kammerat. Hun kommer altid glad til svømning og er god til at hjælpe de andre piger, hvis de har glemt hvad de skal svømme, eller ikke forstår en øvelse.  

 

Kejserpingvin Guld drenge

Månedens svømmer på Kejserpingvin guld drenge blev Louis.

Louis er en spilopmager, der elsker at lave fis med trænerne og spreder god stemning på holdet. Louis er altid en god kammerat og kommer altid til svømning med et stort smil på læben.

Louis bliver månedens svømmer, fordi han er god til at skifte fra spas og løjer i pauserne, til at koncentrere sig om sin teknik og høre efter, når trænerne giver en besked. Dette har givet pote og Louis har rykket sit tekniske niveau meget siden vi startede i august.  

Fortsæt det gode arbejde!