Månedens svømmer på AquaWin, September

D. 10. oktober 2018.

Kategori: Svømning

Månedens svømmer på vores AquaWinhold er fundet. Læs her hvem der har gjort sig særligt bemærket i september måned. 

Aquawin Flintholm

AquaWin 9+

Månedens svømmer på Aquawin 12+ Flintholm blev Sylvester. Sylvester yder sit bedste hver gang til træning, er en smilende og glad dreng samt en god kammerat. Allerede på første måned har han vist fremskridt i vandet. 

Super sejt!

 

AquaWin 12+

Månedens svømmer på Aquawin 12+ Flintholm blev Emiline. Emiline er månedens svømmer fordi hun altid er koncentreret og fokuseret til hver træning. Hun er altid klar og villig til at hjælpe de andre på holdet. 

Godt gået Emiline!

 

AquaWin 14+

Månedens svømmer på Aquawin 14+ Flintholm blev Bjørg. På trods sin astma gør Bjørg alt hvad hun kan til hver træning. Hun er altid positiv og interesseret i dagens træningsprogram.

Fortsæt med det gode arbejde.

 

AquaWin Vesterbro

AquaWin 9+

Månedens svømmer på Aquawin 9+ Vesterbro blev Vinas. Udover at have knoklet til hver eneste træning, så har Vinas også sørget for at skabe god stemning på holdet og tage godt imod de nye svømmere vi har fået i løbet af måneden.

Godt gået Vinas!

AquaWin 12+

Månedens svømmer på Aquawin 12+ Vesterbro blev Freja. Freja har ydet sit bedste til hver eneste træning uanset, hvad hun er blevet kastet ud i. Derudover har Freja udvist stort fokus og koncentration, når vi har lavet teknik og øvelser.

 Fortsæt det gode arbejde, Freja!

AquaWin Emdrup

AquaWin 9+

Månedens svømmer på AquaWin 9+ i Emdrup blev Tarang. Tarang kommer altid til træning, tager hver en øvelse med et smil og gør sit bedste. Hun er altid positiv og giver gerne en hjælpende hånd med banetorve og andet.

Super sejt!

AquaWin 12+

Månedens svømmer på AquaWin 12+ i Emdrup blev Rose Gram Hansen. Rose har kun misset en enkelt træning i hele september (her tæller lørdags træningen også med), hvilket er super sejt! Hun kommer altid i god tid, er velforberedt, positiv og engageret. Hun yder altid sit bedste og tager rettelser til sig og arbejder videre på sin teknik. Det er fedt at se!

Stort tillykke - fortsæt det gode arbejde!

 

Et stort tillykke til alle fra AquaWin trænerteamet