Månedens svømmer på AquaWin, November 2018

D. 7. december 2018.

Kategori: Svømning

Månedens svømmer på vores AquaWinhold er fundet. Læs her hvem der har gjort sig særligt bemærket i November måned. 

Aquawin Flintholm:

AquaWin 9+

Månedens svømmer på Aquawin 9+ Flintholm blev Louis. Vi trænere har overvejet ham til månedens svømmer flere gange, da han har et stort engagement, gå-på-mod og motivation til hver træning. Han er altid smilende og glad, og spreder en stor glæde på holdet. Til Adventsstævnet klarede Louis det rigtig godt med PR og hev medaljer hjem. Stort tillykke og velfortjent! Fortsæt det gode arbejde.

 

AquaWin 12+

Månedens svømmer på Aquawin 12+ Flintholm blev Linnea. Linnea kæmper hver gang til træning, og har udviklet sig rigtig meget på det svømmetekniske. Linnea er altid interesseret og nysgerrig til dagens program.

Stort tillykke !

AquaWin 14+

Månedens svømmer på Aquawin 14+ Flintholm blev Regitze. Regitze har rykket sig meget siden vi startede sæsonen. Hun er en fighter i vandet og giver aldrig op til træning.

Godt arbejde!!

 

AquaWin Vesterbro

AquaWin 9+

Månedens svømmer på Aquawin 9+ Vesterbro blev Candice! Candice giver den altid gas i vandet uanset, hvad hun udsættes for. Til træning er Candice pligtopfyldende og gør en dyd ud af at gøre tingene rigtigt. Derudover deltog Candice i adventsstævnet, hvor hun svømmede flot teknisk og meget hurtigt i alle sine tre løb.

Super klaret Candice!

AquaWin 12+

Månedens svømmer på Aquawin 12+ Vesterbro blev Petra. Til træning er Petra koncentreret og hårdarbejdende. Derudover er Petra også god til at sprede godt humør på holdet. 

Petra har kæmpet med stævnenervøsitet, men til årets adventsstævne overraskede hun sig selv og os trænere ved at stille til start og give den fuld gas i to løb!

Godt klaret Petra! 

 

Stort tillykke til alle svømmerne fra AquaWin teamet!