Månedens Svømmer på AquaWin, Marts 2019

D. 31. marts 2019.

Kategori: Svømning

Månedens svømmer på vores AquaWinhold er fundet. Læs her hvem der har gjort sig særligt bemærket i marts måned. 

AquaWin Emdrup

AquaWin 9+

Månedens svømmer på AquaWin 9+ i Emdrup blev Mingus. Mingus fokuserer rigtig godt til træning og møder op med et smil på læben. Han har forbedret sig meget i løbet af marts måned og giver den altid gas.
Mingus svømmede flot til Aquawinmesterskabet og har været en god holdkammerat!
Stort tillykke

AquaWin 12+

 

 

Månedens svømmer på AquaWin 12+ i Emdrup blev Thomas. Thomas møder altid op til træning og er klar på det hele! Om det er teknikøvelser eller en lang fly-serie, så tager han det til sig, og lægger en stor mængde energi og fokus i træningen.
Thomas er en god holdkammerat, og han svømmer gerne først, så alle kan forstå hvad øvelser går ud på. Thomas har også både fået forbedret sine tider og sin teknik

Stort tillykke

AquaWin Flintholm

AquaWin 9+

Månedens svømmer på Aquawin 9+ Flintholm blev Caroline Sofie. Caroline Sofie er en sej pige, der altid møder velforberedt og smilende op til træning. Hun formår desuden altid at give sig selv 100% til træning, hvilket også kan ses på hendes tekniske fremgang i vandet. Vi glæder os til at se, hvad fremtiden vil bringe for hende!

 

AquaWin 12+

Månedens svømmer på Aquawin 12+ Flintholm blev Vilma. Vilma er en meget fokuseret svømmer, som forstå at give sig selv tid til at udføre øvelserne, således at de gøres helt korrekt. Hun er desuden en rigtig god kammerat, da hun altid står klar til at hjælpe, hvis nogen har brug for noget. Fortsæt det gode arbejde!

 

AquaWin 14+

Månedens svømmer på Aquawin 14+ Flintholm blev Astrid. Astrid er en glad og smilende pige, som altid er glad for at møde op til træning. Hun er desuden utrolig viljestærk, hvilket viser sig hver gang, at der skal svømmes et hårdt program, idet hun nægter at give op eller sætte tempoet ned. Vi glæder os til at se Astrids fremtidige udvikling!

AquaWin Vesterbro

AquaWin 9+

Månedens svømmer på Aquawin 9+ Vesterbro blev Alva!
Alva startede senere på holdet, men det er bestemt ikke noget man hverken kan mærke eller se til træning. Alva knokler numsen ud af bukserne hver eneste gang til træning, uanset hvad det er vi laver. Alva er grundig og gør en dyd ud af at lave øvelser og teknik rigtigt. Det er dejligt at se en gå så meget om i sin svømning!
Fortsæt det gode arbejde, Alva!

AquaWin 12+

Månedens svømmer på Aquawin 12+ Vesterbro blev Solvej!
Solvej er en rigtig kilometermaskine! Uanset hvor langt eller hårdt vi svømmer, så stopper det ikke Solvej. Det er rigtig fedt at se og det smitter af på resten af holdet. Derudover er Solvej en sød og sjov pige, som bidrager med glæde og smil på holdet. Fortsæt i lige så god stil Solvej!