Månedens Svømmer på AquaWin, januar 2020

Skrevet af

Nina Chasin.

D. 11. februar 2020.

Kategori: Svømning

Månedens svømmer på vores AquaWinhold er fundet. Læs her hvem der har gjort sig særligt bemærket i januar måned. 

AquaWin - Flinthom:

AquaWin 9+:

På AquaWin +9 blev månedens svømmer Louis, idet at han har vist et stort engagement! Han tager vores feedback til sig og arbejder på det. Louis kommer altid til træning med et stort glad smil, der smitter på hele holdet. Tillykke!!

 

AquaWin 12+:

 

På AquaWin +12 blev månedens svømmer Laust. Han har virkelig rykket sig meget på det tekniske i svømning. Laust er en stabil svømmer og er også en dreng med godt humør. Forsæt den stil!!

 

AquaWin +14:

På AquaWin +14 blev månedens svømmer Clara. Hun er en fighter og har et stort gå-på-mod, der både ses til lands og til vands. Clara arbejder flittigt med det konstruktive feedback hun får. Tillykke!!


AquaWin - Emdrup

AquaWin 9+:

Månedens svømmer for januar på 9+ i Emdrup er Emma. Emma er en sej pige med en masse gåpåmod. Efter vores tider er blevet ændret, kan hun ikke nå 9+ tiderne om tirsdagen, men det stopper ikke Emma; hun svømmer blot med 12+ i stedet. Det synes vi er enormt sejt og virkelig flot. Hun har forbedret sig en masse siden hun startede, lytter til vores rettelser og tager altid træningen seriøst. Stort tillykke og forsæt det gode arbejde!

 

AquaWin 12+:

Månedenssvømmer for januar på 12+ Emdrup er Rose. Rose kommer stort set til alle træninger, også lørdagstræningen. Hun kommer altid glad, smilende og i god tid. Hun er god til, at hjælpe på holdet, både med at forklare forklare øvelserne, hvis alle ikke forstår det, og også med generelt oprydning efter træning. Derudover har hun virkelig forbedret sin fly her på det sidste, og det er fedt at se!  Stort tillykke og fortsæt det gode arbejde!

 

AquaWin - Vesterbro

Månedenssvømmer for januar på 9+ Vesterbro er Edith. Hun er blevet månedenssvømmer fordi hun hele måneden har været god til at komme til træning og møde motiveret op - fuld af energi og med stor vilje til at lære. 

 

Månedenssvømmer for januar 12+ Vesterbro er Isolde. Isolde er månedenssvømmer fordi hun på trods af at hun nogengange kan blive forstyrret har sørget for at være koncentreret og fokuseret på at blive endnu bedre.

 

Månedenssvømmer for januar 14+ Vesterbro er Freja. Freja er altid super stabil, sørger altid for at komme til træning og lave alt hvad hun bliver bedt om uden brok :) Udover det er Freja også altid smilende og sørger i den grad for at bidrage til den gode stemning på holdet. 

 

Vi ønsker alle svømmerne stort tillykke! :)