Månedens svømmer på AquaWin, februar 2019

D. 1. marts 2019.

Kategori: Svømning

Månedens svømmer på vores AquaWinhold er fundet. Læs her hvem der har gjort sig særligt bemærket i februar måned. 

Aquawin Flintholm:

AquaWin 9+

Månedens svømmer på Aquawin 9+ Flintholm blev Andrea.

Andrea leverer altid en stæk indsats til alle træningspas med et stort smil på læberne. Hun er en god ven over for sine holdkammerater og forstår at skabe en tryg og hyggelig stemning på holdet. Fortsæt det gode arbejde!

 

AquaWin 12+

Månedens svømmer på Aquawin 12+ Flintholm blev Anna A.

Anna kommer altid til træning i højt humør og med et kæmpe smil, som er med til at skabe god stemning både blandt hendes holdkammerater og hos os trænere. Anna arbejder flittigt og er god til at give sig tid til at udføre øvelserne helt korrekt.

Bliv endelig ved med det gode arbejde!

AquaWin 14+

Månedens svømmer på Aquawin 14+ Flintholm blev Josephine.

Man er aldrig i tvivl om, at Josephine er til træning, da hun er en kæmpe humørbombe med en masse energi, som altid kan høres i svømmehallen. Til træning formår hun at holde stemning oppe, selvom vi skal svømme et hårdt program, hvilket er til stor glæde for hendes holdkammerater. Hun har desuden leveret en rigtig god arbejdsindsats over en lang periode i vandet, hvilket fortjener stor anerkendelse.

Fortsæt det gode arbejde!

AquaWin Vesterbro

AquaWin 9+

Månedens svømmer på Aquawin 9+ Vesterbro blev Caspian. Caspian har været til alle træninger i løbet af februar. Derudover har han været mere fokusere og koncentreret end vi har set længe, hvilket har smittet af på de andre og gjort træningen super fed for os alle sammen. Derfor har Caspian fuldt ud fortjent at blive månedens svømmer for februar.

Stort tillykke.

 

AquaWin 12+

Månedens svømmer på Aquawin 12+ Vesterbro blev Flora.

Flora været super arrangeret hele måneden igennem, hun har været seriøs til træningerne og givet sig fuldt ud, også når det har været hårdt. Derudover er flora også med til at skabe en hyggelig og venlig stemning på holdet, som giver os et dejligt træningsmiljø.

AquaWin Emdrup

AquaWin 9+

Månedens svømmer på AquaWin 9+ i Emdrup blev Iben. Iben er super sej og kommer til træning med et smil på læben. Hun har svømmet 50m fly til hvert stævne også selvom hun er den yngste til de interne AW stævnet. Så sejt og imponerende!

Godt gået og fortsæt det gode arbejde!

 

AquaWin 12+

 

Månedens svømmer på AquaWin 12+ i Emdrup blev Thea. Thea har forbedret sig rigtig meget især her på det sidste. Det er fedt at se og vi er glade for at hun tager øvelserne til sig og gør sit bedste. Hun er altid smilende og det er dejligt at have hende på holdet.

Tillykke og fortsæt det gode arbejde.