Månedens svømmer oktober

D. 9. november 2022.

Kategori: Elitesvømning

Månedens svømmer oktober

T3 piger - Erica

Månedens svømmer på Talent 3 piger er Erica. Erica rykkede direkte fra svømmeskolen og op på talent 3 i sommers. Siden da har hun gjort et kæmpe indtryk på os trænere, både med hendes dejlige humør, men også hendes gåpåmod. Tillykke med det og fortsæt det flotte stykke arbejde. 

 

T3 drenge - Frederik

Månedens svømmer på Talent 3 drenge er Frederik. Frederik er en rigtig guttermand. Alle griner altid med og af ham. Han spreder nemlig altid godt humør. Når man møder Frederik, får man altid et smil på læben, fordi han bare altid er i godt humør. Derudover har Frederik haft en rigtig flot fremgang. Tillykke med det og fortsæt det flotte stykke arbejde.

 T3 mix - Oscar

Månedens svømmer på Talent 3 MIX er Oscar. Oscar har en god træningsmoral - man kan altid regne med at han gør præcis det vi siger. Oscar er nemlig meget pligtopfyldende. Tillykke med det og fortsæt det flotte stykke arbejde. 

 T2 drenge - Immanuel

Månedens svømmer for T2 drenge er Immanuel.

Immanuel har den sidste måned givet den fuld gas. Der har ikke været ét træningspas, hvor vi ikke har set ham give den hele armen - og lidt til. Derudover er han bare en kæmpe holdkammerat, og sørger altid for at alle er med og har det godt. Stor ros og stort tillykke til Immanuel!

T2 piger - Ella

Ella er månedens svømmer for oktober måned, da hun har udviklet sig rigtig meget de seneste måneder. Hun er blevet god til at presse sig selv til træning og tro mere på sig selv. Som den eneste på T2 valgte Ella på træningslejren at svømme 200 fly og viste med det, at hun er klar på at udfordre sig selv. Tillykke Ella, fortsæt det gode arbejde!

T1 - Andrea

Andrea har gennem de seneste måneder udvist kæmpe udvikling når det kommer til træning. Hun har med stor disciplin og højt humør i sin tilgang til træning gået fra at være en svømmer der havde svært ved at følge programmerne til at være den forreste på banen hver gang, samt have overskud til at hjælpe sine holdkammerater igennem træningen.

Eliteholdet 1 - Charlotte

Charlotte has increased her training level a lot this season. Charlotte is versatile across freestyle, medley and breaststroke where she has pushed starting times, intensity and speed in training a lot. She did a really good training camp with the elitehold in Turkey 12-26 of october. 

 

Keep it up, Charlotte! 

 

 Eliteholdet 2 - Aksel

Aksel goes into this season from a troublesome summer including sickness and a shoulder surgery. Aksel spent August and September intensifying training and working his way back into it again. Aksel did a good job on eliteholdets training camp in Turkey 12-26 of October. 

 

Keep it up, Aksel!