Månedens svømmer oktober 2023

D. 9. november 2023.

Kategori: Elitesvømning

Hver måned kårer trænerne på vores konkurrencehold ”månedens svømmer”. Får du æren af at blive valgt og svømme med guldbadehætten i en hel måned, er det fordi, du for eksempel gør dig ekstra umage til træning, er inde i en flot udvikling, møder glad op og gerne vil have feedback fra trænerne for at blive endnu dygtigere.

Månedens svømmer T3


V2: Månedens svømmer på T3 er Leon. Leon er en stille dreng, men der er ingen tvivl om at han nyder at komme til træning og hygge sig med venner. Leon har udviklet sig rigtig meget de sidste par måneder, og han er blevet god til at være til træning. Stort tillykke med det og fortsæt det flotte stykke arbejde. 

Vi har desværre ikke et billede af Leon

Ø1: Månedens svømmer på Ø1 er Simon. Simon har haft en flot udvikling henover den nye sæson. Han nyder at være til svømning og det tydeligt at han virkelig prøver at gøre sig umage når han får feedback. Det er fedt at se. Stort tillykke med det og fortsæt det flotte stykke arbejde. 

Ø2: Månedens svømmer på Ø2 er Stefan. Stefan er en kæmpe fighter, der bare elsker at træne! Stefan er altid glad og man kan se at han glæder sig til at komme i vandet – det smitter altid af på resten af holdet. Stort tillykke med det og fortsæt det flotte stykke arbejde. 

F1: Månedens svømmer på F1 er Lillie. Lillie er vores allesammens ven. Hun er altid i det dejligste humør, også er hun bare vanvittig dygtig til at modtage feedback og bruge det både til træning og stævner. Hun bringer altid et smil frem på alles læber. Stort tillykke med det og fortsæt det flotte stykke arbejde.

Vi har desværre ikke et billede af Lillie


F2: Månedens svømmer på F2 er Ida. Ida er ny på T3, men det mærker man efterhånden ikke. Hun har virkelig udviklet sig og gjort stort indtryk på trænerteamet. Hun giver den gas til hver træning og vi glæder os til at se endnu mere fra hende. Stort tillykke med det og fortsæt det flotte stykke arbejde. 

Vi har desværre ikke et billede af Ida

 

Månedens svømmer på T2Y:

Ask kommer ALTID tiptop motiveret til træning. Han er altid klar på en udfordring og på at lære nye ting. Han er mega fokuseret til træning og har udviklet sig rigtig meget siden sommerferien. Han er også en mega god holdkammerat. Tillykke!!

 

Månedens svømmer på T2Æ:

Emilia kommer altid smilende til træning og er med til at løfte humøret på holdet. Hun er super motiveret for at blive bedre og udvikle sig. Hun har udviklet sig rigtig meget til træning og har trænet rigtig godt i oktober. Stort tillykke og fortsæt det flotte arbejde.

 

 

Månedens svømmer på T1 går til Kalle. Kalle har været til alle træninger denne måned, og har leveret en flot indsats både i det tekniske og de hårde serier. Kalle hæver specielt niveauet ved af og til at komme til en træner efter træningen og evaluere sin egen indsats. Denne søgen i at blive bedre har allerede skabt mange flotte resultater, senest med en udtagelse til Årganssamlingen i januar for de dygtigste årganssvømmere i landet.
Stort tillykke fra hele trænerteamet på T1.

 

Månedens svømmere på eliteholdet går til to svømmere 

Vladimir Torshin har siden sommer vist stor fremgang i sin træning. Især på træningslejren på Mallorca viste Vova stort ejerskab over sin træning. Han forbedrer sig på diverse swim, pull og kick-set og han går frem på sin bane og leder den.

Flot indsats – fortsæt det gode arbejde!

Ella Stensgaard har i sensommeren oplevet modgang, der har udfordret hende. Hun er stået i flere situationer, hvor hun har forsøgt at kvalificere sig til DM Junior, hvilket til tider har været svært og hårdt for motivationen. Ella har dog været vedholdende i sin træning og hun er overkommet modgangen. Bliv ved med at tro på det!