Månedens Svømmere i marts

D. 8. april 2020.

Kategori: Elitesvømning

Trods coronakrise og manglende vandtid bliver der knoklet løs med alternativ træning på land på alle K-holdene. De dygtige svømmere hyldes for deres energi og gåpåmod. 

Talent 3

 

 

Trænerteamet har besluttet at hele holdet skal være månedens svømmere. Det er en svær tid for alle svømmere, når vi ikke kan træne i vores elskede element, vand. Derfor er I for seje! I er gode til at holde humør og motivation højt. I deltager gladeligt i de udbudte online fællestræninger og I træner på livet løs derhjemme med selvtræningen også.  

 

Talent 2

 

 På T2 (både drenge og piger) går Månedens Svømmer til alle svømmerne. 

Vi har nu haft et par uger, hvor vi ikke har kunnet komme i vandet, og det kan mærkes på både trænere og svømmere, at vi savner det. Heldigvis er vi vant til at lave dryland, så det bliver vi ved med. Vi er også vant til at kommunikere om/i træningen, så det er fantastisk med alle de opdateringer, der kommer fra svømmerne, om at de nu har gennemført træningen, hvordan det er gået og eventuelle tvivlsspørgsmål samt nogle flotte billeder og videoer.

Hver svømmer har også haft et 1:1-møde med træneren. Her har vi haft nogle gode snakke om, hvordan det er gået, hvad svømmerne gerne vil have mere af i deres træning i den kommende periode, og hvad vi kan gøre på de dage, hvor motivationen ikke er i top. Vi bliver altså ved med at bevæge os i den rigtige retning, hvilket er super flot i disse svære tider.

Til alle T2 svømmere - Fortsæt det gode arbejde!

 

Talent 1

 

I denne måned er hele holdet Månedens Svømmere. 

Til trods for en coronakrise, hvor vi ingen vandtræning har, klør de på med landtræning. 

De er ambitiøse og tager nogle gode valg i forhold til træningsmetoder og laver de programmer, som står i planen. Træningen bliver grebet an på mange forskellige måder, nogle løber en tur samme med masser af afstand, andre træner sammen over Facetime. Gode og kreative løsninger er der mange af på Talent 1 

Derudover giver svømmerne den gas i vores Challenge med Helsingør, hvor der hver dag bliver lagt sjove udfordringer ind. Super godt arbejde alle sammen! Vi glæder os til, at vi får jer knivskarpe i bassinet igen!

 

Elite 2

Ofelia vælges som månedens svømmer for Elite 2. Ofelia blev i marts måned udtaget til NJM hvilket er et resultat af hendes gode præstationer og en anerkendelse heraf. Vi vil på E2 træner teamet naturligvis også gerne anderkende og hædre dette, men frem for alt skyldes det en længere tid med hårdt slid og godt arbejde.

Tillykke til Ofelia for at de bærer frugt og med at blive månedens svømmer

 

Elite 1

Månedens svømmer for Elite 1 er i de besynderlige Corona tider blevet til at hele holdet udnævnes som månedens svømmer. Det bliver de fordi hele holdet formår at holde kampgejsten høj, træningsmoralen høj og ikke mindst får udført deres rutiner på god vis, dog under svære omstændigheder.

Godt klaret piger, bliv ved lidt endnu! I er for seje