Månedens svømmer maj

D. 8. juni 2022.

Kategori: Elitesvømning

Månedens svømmere maj

 

T3 yngste - Karlie

Månedens svømmer på T3 yngste er Karlie. Karlie har haft en virkelig flot udvikling lige fra starten af sæsonen. Karlie er meget pligtopfyldende og man kan altid se hende, som en af de første gå i gang med øvelserne. Derudover kan man altid regne med at Karlie kommer ind i svømmehallen med et stort smil. Tillykke og fortsæt det flotte stykke arbejde. 

 

T3 ældste - Lilje

Lilje er månedens svømmer på T3 ældste. Lilje er en glad pige, som altid kommer til træning og er glad. Lilje er meget vellidt blandt de andre piger og skaber god stemning. Lilje har den senest tid vist at hårdt arbejde betaler sig. Tillykke og fortsæt det flotte stykke arbejde. 

 T2 piger - Andrea

Andrea er månedens svømmer for maj måned, da man tydeligt kan se, at Andrea har rykket niveau den seneste måned. Hun er god til at huske på hendes tekniske fokuspunkter og arbejde med det til træning. Derudover kan man tydeligt mærke, at hun er super motiveret for at svømme og arbejder hårdt til træning. Tillykke Andrea, fortsæt det gode arbejde!

 T2 drenge - Carl

Carl er månedens svømmer for maj måned, da han er god til at hjælpe sine holdkammerater og snakke med alle på holdet. Han hjælper og forklarer, hvis man har glemt opvarmningen eller har spørgsmål til programmet. Derudover har han et højt fremmøde til træning og arbejder hårdt. Tillykke Carl, fortsæt det gode arbejde!